GUY İl Tercihi Anket
-
Arkadaşlar tercihiniyap ekibi ankete karşı olduğunu her yerde ifade etsede. Hangi illerde yoğunluk olduğunu görmek adına çaresizlikten bu anketi açıyorum. Dilerlerse silebilirler ama puan olmadan sadece yoğunluk nerede diye açılan bir ankettir bu.
-
anket sonuçta tahmin herkesin tek oy hakkı varsa sorun yok
-
İyi yapmışsın hocam.Herkes gönlünden geçeni yazsın bakim
-
Eline sağlık kardeşim.
-
Bence güzel olmuş illaki bir anket çalışması olacaktı.
-
katılalım arkadaşlar
-
@MuzafferKomutan bu konuda endişesi olan ve böyle bir anketin sonuçlarının bedelini ödeyen bir ekibiz. Bu nedenle anket olayına girmeyeceğimizi seninde belirttiğin gibi başından beri belirtiyoruz. Puan meselesine girmiş olsaydın ankette, kesinlikle kaldırmak zorunda kalırdık. Çünkü Tercihiniyap'ın bu konuda tavrı net, bizim üzerimizden puanlar üzerine anket yapılmasının bedeli bile bize ödetilmek istenebilir. Ancak sizlerin isteklerini de hiçe sayarak konuyu kapatamayiz. Bu şekilde kalsın anket ama puan olayına girilmesin.
-
inşallah yanıltıcı değilde gerçekç sonuçlar çıkacaktır.
-
keşke anket doldururken puanların da yazılabildiği bir sistem olsa o zaman herkes daha iyi anlayabilir puanına göre durumunu.. Anketi de inşallah herkes dürüstce doldurur ve kararsızların için yardımcı olur. Ellerine sağlık emeği olanların
-
1 haftada 500 katılımlı gerçekleşen anket sonucu] -
Arkadaşlar 80.68 puanla izmiri yazcam risk yüksek mi?
-
@vlkrt izmir başlığına git
-
@miss-smith kardeş orda da sordum seçcem izmiri ama risk yüksek mi onu merak ediyorum
-
@vlkrt GUY İl Tercihi Anket içinde söyledi:
@miss-smith kardeş orda da sordum seçcem izmiri ama risk yüksek mi onu merak ediyorum
yuksek r'sk değil normal risk
-
Antalyada bir yoğunlaşma var gibi hayırlısı olsun bakalım...
-
@hgrotius Bursayı görmediniz sanırım:)
-
ben kararımı ilanı gördüğümde verdim 78,95 istanbul bu iş anket vs ile olacak iş değil eğer nasip de varsa zaten ne olursa olsun bu iş bir şekilde olur allah herkesin gönlüne göre versin
-
Hocam guyda doğum yerini yazmanın mülakatta bir avantaj veya dezavantajı oluyor mu sizce @Antimülakat
-
@swl35 aynen Bursa'yı şu an farkettim
-
@zweig niye olsun hocam, olmaz bir sıkıntı, farketmez yazın siz. Igdır da bu ülkenin Manisa da. Hiçbir problem olmaz.