GUY VAN YAZANLAR
-
@yusuf18 olur bu tür şeyler ben de çok sinirlendim bursa yazım dedim adamların hepsi mi 80 olur yani doğru mu yalan mı insan ayırt edemiyor ilk defa giricem o kadar emek verdim ben de ister istemez garanti altına almak istiyorum puanlar yükselir bu sene sen kendin verickesin kararını ama 75 ile şırnak gelebilir bayanları ele zaten kafadan insanlar korktuğu için yazmaz. Şahsen ben de korkuyorum orada yaşayamam yoksa direk orayı yazardım ama puanı 75 i geçmez gelir sana tabi senin kendi dusuncelerin de önemli her insan yapamaz orda diyarbakır çok kritik gibi geliyor bana 75 ile de kapatabilir 76 77 de görebilir yani kestirme şırnak a göre biraz daha zor Allah gönlüme göre olanı versin
-
sizce 76,8 ile Van gelir mi ? ilk kez tercih yapıyorum. daha önce sınava başmurmuş ya da giren arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi ? hangi bölgeden hangi iller düşük kapatıyor neye göre tahmin yapıyorsunuz?
-
........
-
kimse nerenin kaçla kapattacağını bilemez bakarsınız van 80 le kapatırken izmir 73 le kapatır bunun bir garantisi yok nasip kısmet bu işler ...
-
Bi kaybolun gidin bitmediniz gitti her konu altına trol yok bilmem neci sen istediğine inan bu benim hayatım seçimlerinden dolayı kimse bu şekilde konuşmayı hak etmiyor. Kendi memleketimi seçmek en doğal hakkım. Erkndmr 76.8 ile gelir bence ne kadar yükselebilir ki 76 - 76.50 seviyesinde kapatabilir bu gidişle : ( Yok abi naptiniz 80 mümkün değil sanmam o kadar da değil tabi ne olacağını bilemeyiz haklısın. Adam akıllı vanı seçenler toplanirsa bu konu altında aşağı yukarı bir fikir verebilir bize
-
Geçen sene alım olmadı insanlar yığıldı ve geçen sene kpss puanları 1-2 puan arttı herkesin çok ilginç şeyler olacak bu sefer beklenmedik yerler beklenmedik puanlarla kapatacak umarım hak eden herkez kazanır herkez çok emek veriyor hakkımızda hayırlısı olsun...
-
Sgk mülakatı açıklanmaz veya açıklanır da bana gelmezse ben de Vana başvurucam,puan konusuna gelince de bence bu kadar il açıldığı için herhalükarda sürpriz sonuçlar olacaktır o yüzden kimseyi dinlemeyin gönlünüzden geçtiği gibi yapın tercihinizi,şimdiden hepimize hayırlı olsun.
-
Bu arada mülakat Van ve Erciş için ayrı ayrı mı yapılacak yoksa kazananlar sonradan mı dağıtılacak bilgisi olan var mı?
-
van sesszdi başlık açılmamışti kim açtıysa Allahrazı olsun beyler benim puanım 77.01 2 gün önce ben de vanı yazdım ciddi ciddi toplanalım bu başlik altında bilmiyorum batıdabazı iller bu gidişle düşük kapatacak arkadaşın dediği gibi ama bunu ayırt edevilmek çokzaor Allah umutlarimizi karşılıksız bırakmaz insallaah
-
Hakikaten vanı tercih eden bayan yok mu ??? Bu nedir da bütün saplar vana doluşacak aha aha :):) Beyler 76.168 ile ben de yazdım Doğuda seçilebilecek en güzel illerden biri inşallah Allahiiim insallah kazanmamizi saglar
-
Bildiğim kadariynan mülakata n sora merkez yadaa ercişş dağılımı yapalacak yani ki seçim yapoz sonuçta siralamaga göre dailiriz
-
@KeremKaan ne kadar cıvık birisin öyle işe yaramaz insanlar guy olmasın ya bayanlar da var burda neyi nasıl konuşacağını öğrenememişsin daha nasıl guy olcaksın çok merak ediyorum. 77.56 puanım var canım memleketim benim nasip olursa ben de varım. Şu Kerem salağı kazanamaz da görür gününü ...
-
78.9 ile Antep yazılır mı arkadaşlar gerçekten korkuyorum herkes gibi sizce İstanbul mu yazılmalı bu puana
-
@niskanen ben istanbulda yaşıyorum istanbuldan korkuyorum. Keşke düşük kapatsa 77 lere kadar düşse bilemiyorumki kimse bilemez ki bunu sırf bu yüzden memleketimi tercih yaptım. Yoksa ben de çok istiyordum istanbulu ama ben sizin kararınızı etkilemek istemem. Gönlünüzce geçeni ya da mantığınızı götürdüğü yeri yazmalısınız seçim yapmak hakikaten zor. Tercih sistemi çok can yakan bir sistem baksanıza ben beklemiyordum Vanı tercih edenlerin puanı bile baya yüksek 76 da kalır bu sene Van bile gözümü korkutmuyor değil Memleketim olsun en azından amcamlar dayım orda
-
@betül65 hocam teşekkür ederim bakalım ne olacak inşallah olur
-
Van bu sene doğuda çok mu tercih ediliyor şuraya bak maşallah 77,134 yaz beni de ben de varım. Vanlı var mı aranızda soğuk olur mu?
-
@Mete yok yok olmaz ha maldivler ha van:))
-
@FreeBoY Cidden çok mu soğuk varsın soğuk olsun napalım en azından açık saçık kadınlar olmaz günaha girmeyiz iyi yanını düşünmek lazım
-
@Mete bardağın dolu tarafı diyosun:)soğuktur tabide varsın soğuk olsun yapıştırr:)
-
@FreeBoY Napayım vallahi yanına yanasmaya korkuyorum bursa istanbul ankara ve çevre iller adamın elini yakıyor Hem Van güzele benziyor napalım kismette neresi varsa orası olur. Bıktım sınav stresinden soğuk yada değil yazdım artık