BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Onceuponatime hocam orası öylede, 17*4=68 ztn 68 kişi barajı geçtikten sonra puan ekleme yapmazlar ki, 40-50 kişi geçerse o zmn sıralama eyv barajı geçen sayısı 68"i geçemezde k vakit puan ekleme vs söz konusu olabilr,
-
@Lex-fori evet hocam ilanda alınacak kişi sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınava girecektir diye belirtmişler.
-
@iyimser16 hocam sizin söylediğiniz açıdan baktığımızda da doğru. Ama ben şöyle düşünmüştüm, genel olarak bol puan verirler sonra sıralama yaparlar, baştan ilk 68 kişi mülakata çağrılır. Çünkü önce normal puan verip kağıtları okuyup sıralama yaparlar ve 68 kişi barajı geçemezse, kağıtları tekrar okumak zorunda kalabilirler. Bastıra bastıra bol puan verilir ifadesi çok dile getirilince tek seferde en başından herkese bol puan verip sonra sıralama yaparlar diye düşündüm ️ Tabi bunların hepsi birer ihtimal. Artık her ince ayrıntıyı düşünür oldum. Beklemek zor. Belirsizlik insanı hayli yoruyor.
-
@Onceuponatime hocam valla zmn geçtikçe sürekli kafada kurgular senaryolar artıyor. bnce bol puan vermeyede gerek yok, bankacılık uzmanlığında muhasebe ve ingilizce, murakıplıktada iktisat be ingişizce can yakacak gbi görünüyor buralarda tek dersten kalanlara tolerans gösterseler olay çözülür, hem iktisattan hemde muhasebeden, kalan birini bol puan vererek geçirmekte diğer kişilere büyük haksızlık olur bnce.
-
Merhaba arkadaşlar 4 katı maksimum sayıyı ifade ediyor illa 4 katını cagiracaklar diye birşey yoktur bence. Öyle olursa şayet bilişim-1 alanında son oturumda 40 45 kişi civarı insan vardı ve 10 kişi alacaklar bu alandan yani sınava giren herkesi çağirmaları gerekir bu durumda. Tabi bu benim düşüncem
-
Bugüne gördüğüm her klasik sınavda mulakata kalan kişi sayısı alacakları kişi sayısından daha az oldu desem herhalde ayıp etmiş olmam. En son yapılan gumruk sınavında sadece alacakları kişi sayısından daha fazlası sınavı kazandı.
-
arkadaşlar kurumun murakıplara şoför tahsis ettiğini duymuştum bu doğru mu? ve ya şoför istemeyim kendin de kullanabiliyormuşsun arabayı
-
@Lex-fori Kurum değilde denetlemeye gittiğin banka tesis ediyormuş araba galiba lakin mecburi haller dışında çok kullanmamak daha iyi olur heralde.
-
Geçen sene alınacak kişiden az sayıda kişi mülakata kaldı. Kalanların da çoğunu mülakatta elendi. Kurum biraz seçici davranıyor. Ama bu sene farklı bir uygulama yapılabilir çünkü kurum da ihraçlardan dolayı personel ihtiyacı arttı
-
Bi an bol puan verecekler diye sevnyrm sonra az kisi mülakat a cagracaklar diye üzülüyorum ruh hali sürekli değişiyor acklansada rahatlasak
-
@iyimser16 sonuçlar açıklansın, az çok yorum yapar hale geliriz. Bir hafta geçti bile. En yakın zamanda açıklarlar umarım.
-
@arya hocam aynı şekilde düşünüyorum. Her kurumda olduğu gibi ihraçlardan dolayı personel ihtiyacı vardır. İlana çıktıkları kişi sayısını bu yıl dolduracaklarını düşünüyor ve temenni ediyorum.
-
SPK sınavından önce açıklanma olasılığı nedir sizce?
-
@Keymarsh spk sınavı ne zaman hocam
-
@Onceuponatime 6-7 Mayıs
-
@Keymarsh o tarihte bddk sınavı olalı 1 ay olacak. Bence o tarihe kadar sonuçların açıklanma olasılığı yüksek. Neden spk sınavı ile ilişki kurdunuz hocam bddk olursa girmeyecek misiniz sınava?
-
@Onceuponatime Öyle olursa güzel olur. Sınavım iyi geçti mülakatta elenmeyiz inşallah.
-
@Onceuponatime hocam geçen yıl hariç hep 1hatfa-10 gün içinde açıklanıyormuş dilerim yine öyle olur, ama biz kazanalımda sonucun hangi tarihte açıklandığının çok bi önemi yok, guy öncesi kafalarda karışmasa olur yani, kazanırız kpss öncesi rehavet olur.
-
@Onceuponatime ales ile çakıştığından bir ihtimal girmeyebilirim eğer bddk olursa.. gerçi mülakatta olduğundan daha önümüzde yine de girerim herhalde
-
@arya herkesin temennisi aynı hocam. Hakkımızda hayırlısı olsun.