İlksan 10 Büro Personeli Alımı
-
@Leviathan ilk gunde de vardı sgk mulakat sonucu bekleyen
-
İkinci gün de girenlerden ben de dahil SGK bekleyenler var,SGK sonuçlar 10 gün içinde açıklanıyor inşallah o bekleniyorsa mantıklı böylece diğerlerinin şansı nerdeyse %90 a yükselmiş oluyor gelmeyenler ve SGK ya gideceklerle birlikte, hem de hak yenmeden herkes düzenini kurmuş oluyor Allah sabırla beklemeyi nasip etsin hepimize
-
Arkadaşlar az önce e-posta attım mülakat sonuçları için yarım saat geçmeden cevap attılar. Kurum bilgi edinme açısından çok iyi. 21.04 yani bu cuma günü komisyon toplanacakmis ya aynı gün ya da takip eden ilk iş günü açıklayacaklarmis. Herkese şimdiden hayırlı olsun
-
@Leviathan cumayi takip eden ilk is gunu pazartesi degil mi ya bu nerden baksan 1 hafta ediyo cok heycanlandim bak smdi keske bu yaziyi cuma gorseydim yaaa
-
@E.kz bi de bana sorun. Haftasonu Kızılay sınavım var ve şu an odaklanamiyorum
-
@Leviathan biliyorum belgeler vardi ya hani ben basvurmadim ona ya , sana bol basarilar dilerim allah zihin acikligi versin
-
@E.kz teşekkür ederim Allah daha iyisini sizlere versin
-
@Leviathan amin isallah her birimize
-
Heyecan dorukta
-
@byn-kyns pazartesi de açıklanabilir çok da şeyetmemek gerek
-
İlksanı arayın arkadaşlar sanırım tek arayan benim adımı verdim sürekli arıyosunuz diye takıldılar
-
@Leviathan niye bozuyorsum heyecanimi
-
@burakcanyildiz hocam kontorumuz bile yok valla
-
@byn-kyns oo erkenden uyanmalar sonuç beklemeler maşallah olur işallahh
-
Yönetim kurulu toplantısı saat kaçta acaba
-
@burakcanyildiz ben de İlksan Bey'le düzenli olarak yazisiyorum
-
@Leviathan kütüphanede elimde telefon başka birşey yapmıyorum valla mülakata gireli tam 1 ay oldu
-
@burakcanyildiz ben de mulakat sonuçlarını daha iyi duyabilmek icin Ankara'ya geliyorum şimdi ilk defa bir mülakatın ne zaman aciklanacagini bilerek bekliyorum bu da çok farklı bir heyecan
-
@E.kz inşallah hep beraber
-
@Leviathan ben hayatimda ilk defa mulakata girdim ya