17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yazılanları okuduktan sonra diğer kurum mülakatları da inşallah kaymakamlık gibi olmaz dedim.Kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.
-
"Arkadaşlar sizin referansınız ne kadarsa benim de referansım o kadardı. Yani çalışınca, isteyince ya da ısrar edince oluyo. Listede olmayan arkadaşlar lütfen ümidinizi kaybetmeden çalışmaya devam edin. Bu kez olmadı belki ama inşallah bir gün siz de emeklerinizin karşılığını alacaksınız!!" Diyecek cesur, daha önemlisi vefalı bir kaymakam adayı yok mu yaa. Eleştirmek değil niyetim, hakkıyla kazananları da tebrik ederim o kadar zaman birlikte bekledik. Sadece dönüp bir iki kelime edilebilirdi diye düşünüyorum belki tesellimize katkıları olurdu!!
-
@caimacam yaw öle birisi yok işte nie anlamıyosunuz da hala hayal peşindesiniz
-
@eyvah1 siz de kaymakamlık sınavına girmiş miydiniz?
-
@eyvah1 katiliyorum kardeş , süreçte insan zamani parasını ve en önemlisi sağlıgini kaybediyor.
-
Tebrik ederim arkadaşlar. Memlekete hayırlı uğurlu olsun. Allah bahtınızı açık etsin.
-
@ttrk arkadşım malesef burda tebrik edecek kimse yokmuş, sen bize bir teselli ver, burası kaybedenler kulübü!!
-
@caimacam mülakata kadar gelip elenmek büyük yıkıntı yaratıyor insanda. Aynı süreçlerden geçiyoruz hemen hemen. Azmedip tekrar tekrar denemek gerekiyor.
-
yazık sızlere tamam uzuluyosunuz ama her kelımenız ımalarlarla dolu yok hakedenlere hayırlı olsun haketmeyen mı var kardeşım kazanan herkes tum turkıyede ılk 400e gırmıs ınsanlar yok hepsı torpllı kardesım sınav acıklanmadan once kımlere gıttın referans olmasını ıstedın hatırlatırım yok ben hıckımsye gıtmedım dıyorsan eyvallah senın elını operım ama mulakattan once referans arayıpta kazanamadıktan sonra camur atanlara yazıklar olsun dıyorum
-
@asdagsga mübarek gün beddua etmiycem sadece Allah seni ıslah etsin diyorum...