Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Itiraz dilekçesine cevap alan var mı? benim hala gelmedi
-
@atiba benimde gelmedi
-
sevgili arkadaşlar,
önümüzdeki süreçte muhtemel açılacak olan vmy sınavı için hazırlıklara başlamayı planlıyorum. Fakat yapmış olduğum araştırmalar neticesinde pek de bilgiye ulaşamadım bu forum haricinde. Bu anlamda yakın geçmişte sürece yakından tanık olan sizlerin bazı hususlarda yardımına ihtiyacım var:- Öncelikle kaynak anlamında önerileriniz nelerdir?
- Başarı açısında stratejik önemi daha yüksek olan ders veya konu var mı, varsa hangisi?
- Nasıl bir çalışma sistemiyle hazırlık yapılmalı?
- Naçizane tavsiyeleriniz nelerdir ?
-
@hogan Başlıktaki ilk gönderiyi ayrıntılı bir şekilde okursan aradığın kaynak tavsiyelerine çalışma sistemine ulaşacaksındır.Onun dışında monografiyi çözemezsen sınava girmenin bir anlamı kalmıyor malum değeri 65 puan civarında,diğer bölümlerde ise 5er soru 20 puan olduğundan soru kaçırsan bile telafi edebilirsin.O yüzden muhasebe stratejik olarak 1 adım önde diyebiliriz onun için de bol bol monografi çiz,çöz .Son tavsiyem ise umudunu asla kaybetme o ilan elbet gelir sen çalışmayı bırakma.
-
Ben sınavın ortalarına doğru dağıtıldı diye hatırlıyorum tam emin olmamakla birlikte.
-
Pardon arkadaşlar Hazine Kontrolörlüğü sınavının başlığına yazacağım iletiyi yanlışlıkla buraya yazmışım.