Lise mezunu 2500 polis alınacak
-
Lise mezunu 2500 polis alımı için verilen ilan metni aşağıdadır. Başvuracak arkadaşlar için şimdiden hayırlı olsun.
https://www.tercihiniyap.net/haber/lise-mezunu-2500-polis-alinacak -
@aliveli hocam merhaba yeri doğru yere olmadı ama yurt dışında yl yapmak istiyorum neler yapmam gerekiyor?Alabileceğim burs var mı?En önemlisi nasıl kabul edilebilirim?Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
-
@edaeraslan alanınız nedir bir kurumd çalışmakta mısınız?
-
Merhaba ben lise mezunuyum ancak ygs taban puanım düşük polisliğe bu şekilde alınırmıyım akademiyi başarıyla tamamlarsam bu ygs taban puanı sorun olurmu 158.800 puan ?
-
@Huseyin YGS için ham puan herhangi bir puan türünden 260 almış olmak belirtilmiş. Sadece şehit çocukları için 150 puan yeterli görülmüş. Bu şartlar dışında mülakata kabul edilmezsin.
-
@aliveli siyaset bilimi ve kamu yönetimi bir yerde çalışmıyorum henüz mezun olmadım. Bu yıl oluyorum. Ortalamam 3 50 üstü.Kurumlar da gönderiyor mu? Tezli yapacağım.
-
@edaeraslan hanım yl sorularını ilgili yüksek lisans başladığında cevap verelim. Başlık dışına fazla taşma olmasın. Sitemizin girişinde ilgili kısımda sorarsanız çok seviniriz.
-
@Antimülakat peki
-
@Antimülakat pekii
-
@edaeraslan sağolun size zahmet konular dağılmasın.