THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
-
YDS puanı daha sonraki aşamalarda kullanılacak mı bilgisi olan var mı? benim yds puanım 62 eğer bunu daha sonra göz önünde bulunduracaklarsa önümde zaten bir çok insan olur diye düşünüyorum. yazılı sınavda yapacağıma güveniyorum ama daha önce hiç mülakata girmedim. üstelik yarından sonra ales var ve kalkıp istanbula gitmeye değeceğine emin değilim çünkü yazılıda olmazsa daha sonra mülakatta eleneceğimi düşünüyorum. değerlendirme süreci tam nasıl olacak bir bilen var mı acaba ?
-
Arkadaslar sinavin ne zaman aciklanacagiyla ilgili bilgisi olan var mi? Surec nasil devam edecek acaba?
-
@thyy geçenki alımda 1 ay sonra mail gelmişti, mülakat daveti olarak.
-
@End-Müh peki tesekkurler
-
@End-Müh hocam sınav sonucuna dair doğru yanlış ve kaç kişi girdiği gibi bilgileri de yollamışlar mıydı?
-
arkadaslar aradim ik yi, mayis sonuna kadar mulakatlar i halledicez dediler. haftaya aciklamazlarsa da diger hafta kesin aciklanir.
-
@cgoksin mülakatları tamamlayacaklarmı yoksa mül. tarihleri mi belli olacak
-
@brifing yeni gördüm hocam yazdığınızı, kusura bakmayın. Hayır sadece gelen mailde mülakat daveti yazıyordu, doğru yanlış bilgisi yoktu.
-
arkadaşlar hiç mülakat mail daveti alan var mı acaba?
-
@brifing ben henüz almadım
-
@angarabebesi ben de henüz almadım hocam da memurlarda alan bir kaç kişi var. ama sanırım mailler gönderilmeye devam ediyormuş
-
Dostlar az once mulakat daveti geldi fakat kaç asamalidir ne sorulur ne calismak gerekir bu konuda bilgisi olan bi arkadas var midir acaba?
-
@danıldtramp hocam hayırlı olsun. iibf mezunu musunuz? mailinizin gelme saati tam olarak kaç acaba? bir de sınava ogleden once mi sonra mı girmiştiniz?
-
@brifing eyvallah hocam. Sabah girdim maliye mezunuyum. 18.56da geldi mail
-
@danıldtramp hocam gelen maili paylaşabilir misiinz acaba
-
@brifing ben de almadım
-
Mülakat daveti alan var mı arkadaşlar?
-
@Cancan evet hocam geldi bana davet maili
-
Burası pek aktif değil malumlar.net'te bu hafta mülakatların biteceği söylentisi yayıldı ama bugün telefon açan bir arkadaşa mülakatların haftaya da devam edeceğini söylemişler.
-
Arkadaşlar sayısallara olumsuz mail dönüşü yapılıyormu peki bilgisi olan ?