TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı
    526
    9363
    3569759
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      düsenberi @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX hocam ben üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin.

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • ParadoX
        ParadoX @düsenberi Son düzenleyen:

@düsenberi Amin inşallah kardeşim

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
        Allah Var, Gam Yok!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • G
          guyman Son düzenleyen: guyman

Zate olsun olsun diye diretmek bana göre yaradana karşı büyük saygısızlık abimizinde dediği gibi eğer içten bir şekilde Allahım hayırlısıysa olsun ama hayırsızsa da benden uzak tut gerekirse kazanmamamı sağla diyebiliyorsak o samimi bir dua oluyor işte. çünkü iyiyi ve hayırlı olanı bir tek o bilir biz bilemeyiz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Ş
            şakagibi @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX amin 🙂

• atiba
              atiba @ParadoX Son düzenleyen: atiba

@ParadoX Hocam önce Rabbim arkadaşımizi inşallah cenneti ile müjdeler senin de başın sağolsun. Uzun diyorsun ya estağfurullah neler neler okuyup kafa yoran insanlar olarak o yazdigin şeyde bütün derslerden daha önemli ve öğretici birşey var. Umarım hepimiz farkına varırız. Kesinlikle dediğinize de her zaman katılıp. o düşünce düşünmeye çalışıyorum ama aciz kullarız işte bazen yenik düşünüyoruz oysa ki herşeyin bizler için en hayırlısını şüphesiz bizi yaradan bilir. Allah hepimiz için hayırlısını versin rizki veren Allah eminim bu emeklerin karşılığını alirız ama bu tarafta ama öbür tarafta..

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • ParadoX
                ParadoX @atiba Son düzenleyen:

@atiba Ben öbür taraftaki yerimi biliyorum da bu taraf için bişe söyleyemem. Ne diyordu hani Burger King Ateş Seni Çağırıyor 💣 Allah effetsin beni ne diyeyim 😀

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
                Allah Var, Gam Yok!

• H
                  hayde35 Son düzenleyen:

ölüm her an gelebilir önemli olan ölüme hazır olmak. Sonsuz güç ve kudret sahibi bizi sonsuz mutluluğun olduğu cennetine alsın bu dünya çok boş

• H
                    hayde35 Son düzenleyen:

yaşım olmuş 30 en çok o da garantisi yok 30 yıl daha yaşarım. 30 yıl an gibi geçti kalan 30 yılda an gibi geçeceğinden eminim. insan yeniden dirildiği zaman dünyada bir ya da iki gün kaldım diyecek. cidden değmez şu boş dünya için kendimizi mehvetmeye...

JBSay 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • N
                      nefiseok Son düzenleyen:

@ParadoX abiye bi alkışta benden 👏 sevdiğimiz saydığımız bi abimiz😄

• N
                        nefiseok Son düzenleyen:

@ParadoX abi sen hakimlikte düşünüyo musun açılırsa tabi😅

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • ParadoX
                          ParadoX @nefiseok Son düzenleyen:

@nefiseok Yaşım tutarsa ilanda girerim kardeşim tabi ilan gelene kadar 36 olmazsak😀 ya bi de şu abi furyasını bırakın benim ruhum çok genç şaka değil ciddi manada liseli çıtırlar gibiyim ruh olarak. Hakim olmayı ciddi manada çok istedim ama bu seneki idari Hakimliği kaçırdım bebisten dolayı. Diyoruz ya herseyin başı sağlık gerisi yalan... Sayıştay sınavında da hâkimlik başvurularında da bebisle ugrastik.

Allah Var, Gam Yok!

• ParadoX
                            ParadoX Son düzenleyen:

Abi abla imam hizmet himmet dolar bylock kelimeleri yasaklanmali yeminle tüylerim diken diken oluyor. Bana arkadaşım dostum paradoks hocam vs diyebilirsiniz ben de sizinle ayniyim dostlar bakmayın saçımdaki beyaz tüyleré 😀

Allah Var, Gam Yok!

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • economistic
                              economistic Son düzenleyen: economistic

Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği turuncuya verdiler. Sanırım araya birilerini soktu. :)

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • ParadoX
                                ParadoX @economistic Son düzenleyen:

@economistic Yaşımız tutsa bakacaz da bizi almadılar sınava. Bu arada ankarada havalar nasıl yağış vs var mı? Sabahtan beridir gozlerimiz seni aradı uykudan yeni mi kalktın mübarek

Allah Var, Gam Yok!

economistic 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • economistic
                                  economistic @ParadoX Son düzenleyen: economistic

Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği turuncuya verdiler. Sanırım araya birilerini soktu. :)

• ParadoX
                                    ParadoX @economistic Son düzenleyen:

@economistic kendine geldiysen çok şükür. Aile Bakanlığı da mı kazık attı yani tövbe Allahim ya hepsi aynı kuyudan su içiyor demekki. Havalar?

Allah Var, Gam Yok!

economistic 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • economistic
                                      economistic @ParadoX Son düzenleyen: economistic

• FameFabre
                                        FameFabre Son düzenleyen: FameFabre

Sınav günü kalabalığın arasından beni rahat seçmeniz için Sagopa Kajmer T-Shirtümle geleyim diyorum 😊😃😄
                                        T-Shirt problem yapar mı acaba : ))🤗

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

• ParadoX
                                          ParadoX @FameFabre Son düzenleyen:

@FameFabre Ben de şort terlik düşünüyorum 😀😀😀

Allah Var, Gam Yok!

• N
                                            nefiseok Son düzenleyen:

@ParadoX Kardeş olduk ondan abi muhabetimiz istemezsen demeyiz abi 😂

• 1
                                            • 2
                                            • 273
                                            • 274
                                            • 275
                                            • 276
                                            • 277
                                            • 468
                                            • 469
                                            • 275 / 469
                                            • İlk ileti