30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@hayde35 saat kaçta acaba
-
@ncbb yarın kolay olduğu ortaya çıkar zaar
-
@serkan98 merakları giderecek bakalım kaç ile kapatacak.
-
@ncbb en kötü senaryo yarın gece 23 te açıklanır
-
Yaw arkadaşlar hukuk maliye ağırlıklı yapan 60 doğru ile kapatır iktisat gk gy ağırlıklı yapan için 68 doğru ile kapatır hepsini dengeli yapan için 64 ile kapatır
-
@hayde35 ilanı okumaya üşenen bir aday adayı bürokrat kitlesi var
-
@ncbb aynen öyle heyecan yapmayın sonuçlar için desem bile samimi değilim kalbim yerinden çıkacak yaw ders çalışılmıyo bu vaziyette
-
@hayde35 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@ncbb aynen öyle heyecan yapmayın sonuçlar için desem bile samimi değilim kalbim yerinden çıkacak yaw ders çalışılmıyo bu vaziyette
al benden de o kadar giremeyeceğim ama yine de heyecan yapıyorum çok pis derste çalışamadım zaten
-
@arpad bir gün bile önemli nasıl yapacağız da bugün bu heyecanı atlatacağız
-
Arkadaşlar şuna eminim ki bu sınavdan beklentisi yüksek olan aday adayları ders çalışamıyor. Yarın ki sonuca endeksli durumda pusuda bekliyor. Çünkü biliyorum ki hepinizin planında bu aşamayı geçersem yazılı sınava hazırlanma umudu eğer olmaz ise hakimlik için çalışma niyeti var yanlış mıyım
-
@hayde35 valla bilmiyom kardeşim ben de 30 ekimden beri boştayım nerdeyse sohbete baksana bi kardeş
-
@arpad sonuçta sayıştay sınavı da kpss gibi yorucu bi süreç hemen kendine gelemiyorsun robot değiliz biz de İnsanız bunun birilerinin anlaması gerekiyor
-
Çok iyimser düşünürsek gece 12 den sonra açıklamazlar mi arkadaşlar
-
@ceronimo bu gece uyu etme eyleme kendine üstad
-
@singer32 belki 75 ile kapatır bunu bilemeyiz lakin şu var, insanların heyecanlı olduğu bir günde bu kadar net ve keskin konuşmak doğru değildir diye düşünüyorum.
-
@görünür-el kesinlikle katılıyorum dostum burada herkes geçmiş yıllardaki sınav sonuçlarını baz alarak belirli değerlendirmelerde ve tahminlerde bulunuyor ve bu değerlendirmeleri subjektif bir doğrultuda gerçekleştiriyor,tamamen tahminlere ve analizlere dayalı yorumlarda bulunuluyor arkadaşın bu denli kesin ve net bir değerlendirme de bulunması bence de yanlış birçok arkadaşımız ne olacağını kestiremiyor ve buraya girip buradaki değerlendirmeleri önemsiyor ve böyle kesin ve net değerlendirmeler yaparak da insanları ümitsizliğe ve karamsarlığa sevk ediyor,bu hususta biraz daha dikkatli olmakta fayda olacağını düşünüyorum ben de.
-
@singer32 yav he he
-
@singer32 sus sakın konuşma, bir kelime bile duymak istemiyorum.
-
Gençler iyiniz mi
-
@singer32 ben seni artıladım kardeşim. Sonuna kadar arkandayım. Herkesin alan ağırlıklı 70 üstü yapan 2 arkadaşı o iki arkadasının da 2 arkadaşı falanderken bu sınav 70 in altına düşmez