KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@ncbb hepsi iibf değildir diye düşünüyorum
-
@Atillaa ben zaten istemiyorum aileyi
-
@ncbb @Atillaa
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İİBF, SBF için KPSSP63 15 kişilik alım için mülakata çağrılan 60. adayın puanı 90.304 olarak gerçekleşmiştir. 2016 yılında gerçekleşmiştir.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı HUKUK için KPSSP103 5 kişilik alım için mülakata çağrılan 20. adayın puanı 91.989 olarak gerçekleşmiştir. 2016 yılında gerçekleşmiştir.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Genel için KPSSP109 7 kişilik alım için test sınavına çağrılan 140. adayın puanı 81,471 olarak gerçekleşmiştir. Sınav ücreti 50 TL olması, alımın az olması ve KPSS'ye çok yakın bir tarihte ilana çıkılması nedeniyle bu puanda kalmıştır.TABAN PUAN, TERCİHİNİ YAP! A SORULUR!
-
@Antimülakat verdigin bilgiler icin sagol. Ancak sunu merak ettim denetcilik neden 81 de kalmis onu anlamadim. Yanilmiyorsam denetcilikte yazili sinav da yapiliyordu oyle degil mi
-
@Antimülakat bir de denetcilige tahmini kac kisi alinir acaba.
-
@sınav hocam yukarıda yazıyor aslında 7 kişilik alım için 140 kişilik sınav.
-
Merhabalar, totalde 40 kisi mi uzman yardımcılığı için iibf bazında mı ? Çünki geçen yıl yanılmıyorsam iibfden 35 kişi almışlardı ?
-
ekonomi bakanlıgı,kamu denetçiliği,üst kurullar vs hiç haber yok mudur??Bu başlık baya baya sönük kaldı
-
@vanbismarckth hocam bu süreçte güvenilen kişi ve kurumlar her şeyi erteleyebiliyor, ilan gelecek desek, gelmez ise insanların ilansızlıktan darlandığı şu dönemde umutları daha kötü duruma sokmuş oluruz. Bu nedenle maalesef duyumları buraya yansıtmakta endişe duyuyoruz.
-
@Antimülakat anladım hocam siz de haklısınız ama gerçekten kısır bir sene oluyor
-
@Antimülakat 2017 kpss ye kaldık zaten
-
Tkdk 5.5 bin maaşla sözleşmeli uzman alımı bekleniyor
-
Arkadaslar göcün 500 kisilik sinav duyumu varmis bilgisi olan var mi
-
@masal araştıralım hocam
-
iller bankası birkaç aya teknik personel ilanı verecek
-
@aliveli KPSS A SINAV DUYUMLARI içinde söyledi:
Tkdk 5.5 bin maaşla sözleşmeli uzman alımı bekleniyor
duyum nerden hocam
-
@aslan1453 kaynağından alır hocamız @aliveli
-
Arkadaşlar @aliveli hocamın dediği gibi tkdk hatrı sayılır alıma çıkacak yakın zamanda.Kurumda çalışan arkadaşım söyledi bana da Ama dil istiyor
-
Çok güzel haber bu teşekkürler.
Acaba eskisi gibi yalnız yazılı sınavla alma ihtimali olur mu?
İngilizce yuzunden destek personeline basvurcam yoksa. -
Arkadaşlar İl Göçle ilgili yaklaşık iki üç hafta önce İl Göçte birinci promosyon Uzman Yard. arkadaşımla görüştüm. Bana söylediği yüklü sayıda alım olacağı yönündeydi. Net sayı ve tarih veremeyince foruma yazamadım. O halde girip sen yazabilirsin dedim, biraz daha netleştireyim öyle yazalım dedi. Biz burada kimsenin ümitlerini kırmamak adına oldukça hassas davranmaya dikkat ediyoruz ancak gelişen sohbet bu yöndeydi.