Öyle bir söz var ki...
-
Herhangi bir söz... Sizi ilk duyduğunuz anda etkilemiş olan. Ailenizdeki bir büyüğün sözü, bir film sahnesinde geçen bir söz, tiyatroda duyduğunuz kısa bir tirat, şarkıların içerisine gizlenmiş küçük bir bölüm, etkisini her okuduğunuzda hissettiğiniz bir şiirin en can alıcı noktası, büyük büyük devlet adamlarının tarihe damgasını vuran sözleri vs. vs. her şey olabilir. Yok ya ben bu başlığa bir şey yazmam, eski tadı yok benim için, o büyük puntolu sözlerin diyenlere saygı duyarız. Başlığı açan olarak ben başlamak istiyorum. Bir film sahnesinden aklımda kalan bir söz...
Sihirbazlar aslında hiçbir zaman yoktan var etmezler, onlar sizlerin inanmak istediğiniz şeyleri gösterirler.
-
SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ
-
Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana Yarabbi
taşınacak suyu göster,kirilacak odunu
kaldi bu silinmez yasamak suçu üzerimde
bileyim hangi suyun sakasiyim ya rabbelalemin
tütmesi gereken ocak nerde?
İsmet Özel -
HoşIanmadığına sabretmedikçe, hoşIandığını eIe geçiremezsin .Belkide Sabri yaşadığım süreç öğretti .Herşey su gibi akıp giderken ben hep aynı yerimde saymayı öğrendim.adi sabır ne de olsa.bazen dışarı cikmamak bazen kendi halinde yapayalniz kalmak ...Adı sabır sessiz sedasız ağlamak ...Birgün olucak hayaliyle yaşamak ...Adı sabır hep beklemek ...Ben beklerden zamanda sabretmeyen tek şey ya saclariniz ya yüzünüz ya gecliginiz evet onlar yerinde saymiyor...Adı sabır adı hüzün adı yalnızlık adı dört duvar adı hiç geçmeyecek yaralar ...Adı ömür
-
@Antimülakat bugun olabileceğin en genç yaştasın
-
'Fazla mütevazilik, ikinci kez övülme kibrini barındırır.'
-
Bununla yaşayamam deme.. Nelerle yaşayabileceğini bilsen şaşırr kalırdın.. House dizisinden..
-
Kapıyı hiçbir zaman sert bir şekilde kapatma bir gün o kapıdan girmek zorunda kalabilirsin
-
İnsan kınadığını yaşamdan ölmezmiş
-
Kendi kendimize verdiğimiz sözü tutmak en çabuk unuttuğumuz şeydir ne yapsak
-
Karanlığın en yoğun hissedildiği an güneşin doğmaya en yakın olduğu andır
-
Beni ne yer ne gök kucaklayabilir ben yalnız bana inanan kullarımın kalplerine sığarım.
-
Aşk sarp kayalıkların dehlizinde saklı tılsımlı bir define gibidir ele geçirilmesi bir hayli zordur sabır ve meşakkat ister ele geçen bu hazinenin muhafazası ise bu hazineyi ele geçirmekten daha zordur sabır sabır sabır...
-
Suyun üstünde yürümeye çalışırsın yürümeyi bilmiyor diye dalga geçerler..
-
Genç yaşta Ayağı kırılan sinan gümüş'e bir daha top oynayamaz diyorlar.. Babası hayalinin ne olduğunu onlara göster oğlum diyor..
-
"Sakla samanı gelir zamanı"
Sabah sabah yeni sordum anneme.;) -
Ben yoruldum hayat gelme üstüme
-
@reagan YÜZMEYİ
-
Akıl çok büyük bir nimet
-
Her nasip vaktinin esiridir.