Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Klay-Thompson sıralaman kaç hocam
-
%5 olayı nedir? biri bahsedebilir mi.
-
@Klay-Thompson kl inşallah girmişsindir ucu-ucuna kaçmamıştir.
-
@hobbes inşalla h sınırdan kaçmamıştir.
-
@atiba tamda yazilanlari okuyordum. Muhtemelen kacmistir 82.60
-
Herkese hayırlı olsun tahmin ettiğimiz gibi kapattı geçen sene de 81.7 idi 400 kişilik alımda 300 kişide 82.6 oldu girecek arkadslara başarılar hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@hobbes hadi ya sağlık olsun bilirim öyle ucundan kaçırmayı kötü ama hayırlısı böyleymis. Inşallah daha iyi puan olur bu sene kpss de.
-
@atiba daha ilk yılım yeni yeni alisiyorum sanirim sgk da da aynisi olmustu 2 sık arasinda kalip isaretlemedigim hukuk sorulari yuzunden butun bunlar . Girecek arkadaslara basarilar , hayirli olsun
-
@hobbes aynen sgk 82.19 ile kapattı 82.14 iyi iyii inşallah bu yil daha guzel olur
-
@atiba insallah
-
@atiba Vdk nin sitesine baktım da göremedim liste için bir LİNK vs paylaşabilir misin dostum rica etsem
-
@ParadoX Dostum şuan link yok hüseyin karakum vdk başkanı twitter dan açıkladı.
-
-
@atiba çok teşekkür ederim dostum. Sınav giriş yerleri de açıklandi sanmıştım da böyle bilgilendirme yapan başkanları da cok seviyorum personel adaylarına bile böyle değer vermeleri çok guzel
-
@ParadoX kesinlikle kardeşim darisi sgk başkanına artık arka arkaya müjdeler ile
-
-
@atiba 82.667 :))
-
@Klay-Thompson vallahi helal olsun çok iyi kazanırsan mülakatı beni unutmazsın artık
-
@Klay-Thompson sıralama kaç bu arada.
-
@atiba sıralama 2355 p40 unuturmuyum ilk senin mesajını gördüm kalbim durdu resmen :))