Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Antimülakat @paretowilfredo @aliveli bu forum için sizlere teşekkür ederim gerçekten bazen çok bunalıp buraya gelir moral buluyoruz. bazen arkadaşın dediği gibi faydalı şeyler paylaşıp yararlı oluyoruz. Süreç uzun zorlu bir oluyoruz aile oluyoruz bundan haz etmeyecek insanlarda elbet olacak eminim kı sizlerde onları tespit etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Allah bu zor yolun sonunda emeklerimizin karşılığını alıp olsun diye ettiğimiz dualara şükretmeyi nasip etsin.
-
''Giriş sınavı puanı, sözlü sınavda başarılı olan adayların sözlü sınav puanı ile yazılı
sınav puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanır.'''' Giriş sınavında başarılı olan adaylar ile başarı sırasına göre en başarılı %5’in ad ve soyadları ile aday numaralarının yer aldığı listeler...''
burada dursun, sınav puanı+mülakat puanı belirliyor o dilimi.
-
@atiba amin hocam çok güzel söylemişsin
-
@kombassankoma hocam mülakat sonuçlarından sonra olacaktı, teşekkürler ilave için, biz de cevabı düzelttik.
-
Muhasebe dersi için kitap önerisi olan var mı. Orhan sevilengul'ün çözümlü muhasebe problemleri kitabı var elimde simdilik
-
@35zmr hocam ilhan kılıç 'ın monografi kitabi olabilir ben bddk için almıştım ama hocam vergi müfettişliği için çalış demişti o kitaba ondan bıraktım geri..
-
Muhasebede arkadasin dediği gibi ilhan kılıç iyidir. Sorular da vergisel olduğu için (vergi mevzuatı kaynakli) güzel olur...
-
@Nameless tesekkur ederim öneri için
-
@35zmr rica ederim umarım yardımcı olur yalnız bana biraz ağır gelmişti orhanla kıyaslayınca tabi kişiye göre değişir ama yani vaktinizi alabilir sona bırakmamanızda fayda var derim süre kısıtlı olunca belirtiyim dedim iyi çalışmalar
-
@Nameless teşekkürler en kısa zamanda çalışmaya başlamakta fayda var tabi
-
Ilhan kilicin kitabinin pdfsi var mi arkadaslar?
-
Arkadaslar ilhan kilicta olur ancak tavsiyem cikmis smmm sorularina da bakmaniz. Tesmerin sitesinde var.
-
elinde Hipotez ile Classic maliyenin pdf i olan var mıdır?
-
@mhmmt hipotez var bende
-
Arkadaşlar monografinin muhasebedeki yüzdeliği aşağı yukarı kaç oluyor ve tavsiye ettiğiniz özet veya kısa bir not var mı acaba ona çok zaman kalmayacak gibi
-
Gencler daha önce girenler veya işin içindekiler p40 83.05 n dersiniz gelme ihtimaline? Ona göre guy a verdğm ağırlığı azaltmayı düşünüyorum
-
@zweig 55-60 gibi yüzdesi var.
-
@kombassankoma hadi ya o kadar var mı cidden çokmuş baya
-
%80 monografi sormuslardı %20 malıyet muhasebesi
-
Geçmiş yıl sınav sorularını paylaşabilecek bir arkadaş var mı?