kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
@appointment hocam ben fifo sorusunu tam olarak bulmuştum ama 4 5 kere yanlış yaptım 10 bin eksik çıkıyordu sonra cevabı bu şekilde buldum
-
@Leviathan Aynen hocam 10 bin liralık bir fark vardı.Sınav bitiminde çoğu kişi itiraz etti bu soruya benim girdiğim sınıfta
-
Arkadaşlar fifo sorusu 105.000 çıkıyodu o soru yanlış sonra maliyede cetvel sorusu vardı ondada yanlışı soruyodu sanırsam şıklarda birden çok yanlış vardı ecrimisil sorusu ise şıklarda belediyeler tahsil eder diyordu ecrimisil i belediye değil milli emlak müdürlüğü (maliye bakanlığı) tahsil eder bildiğim kadarıyla.
-
Sayısal cevaplı soruları bi' toparlayabilir mıyız arkadaşlar?
-
İngilizce sorularını hatırlayanlar varsa onları da yazalım arkadaşlar. Çünkü belirleyici ders İngilizce olacaktır.
-
Arkadaslar maliyedeki sorunun cevabı şerefiyemiydi harcamalara katılma payı miydi
-
Gayrimenkul değer artışı ibaresi özellikle var mı birden fazla okudum soruyu göremedim. Katılma payı yaptim
-
Ben de değer artışı diye bi kelime görmediğim için harcamalara katılma payı yaptım
-
Ybü hazırlamışsa yanlış soru çok çıkar ilgöçe ben girmiştim 5 tane falan soru yanlış çıktı. Ve sınavı eline yüzüne bulaştırdılar. Hakkari ünisi bile bunlardan daha başarılı
-
@Halid-Bin-Velid ecrimisil in zaman asimini hocama sordum 5 yıl dedi. O değil de yanlış soruları acaba üniversite kendi kendisine bulabilecek mı geçen il göç sınavında biz arayıp yanlış soruları söylemiştik. Bu sınavda yanlış sorularla ilgili herhangi bir prosedür öngörülmemiş
-
Bugün 10kereden fazla aradim üniversiteyi operatör ya açmadı ya beni bir yere bağladı bağladığı da açmadı telefonu. Nasıl bir yol izlemek gerek?
-
@sınavstilisti Bu konu ile ilgili Teftiş Kurulunu aradınız mı hocam
-
https://www.kizilay.org.tr/Duyuru/Detay/1
21 kişi sözlü sınava katılmaya hak kazanmış. Kazananlara hayırlı olsun -
Mülakata hak kazanan arkadaşları tebrik ederim olmayanların da daha iyisi nasip olur inşallah. Mülakatta ne sorulur bilen,tecrübe eden arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa sevinirim
-
Mülakata hak kazananlar içerisinde 16 kadın ve 5 erkek var. Maşallah kadınlar a kadro kariyer sınavlarına artık erkeklerden çok daha sağlam hazırlanıyor.
-
@Antimülakat hocam askerlik ve 30 yaş şartı birçok erkeği başvurudan mahrum bıraktı. Zaten basvuranlarin 100 ünden 70 küsürü bayandı. Bu oran normal bence. Kızılay da artık anlasın bayanlar da bu işi yapabilir bakalım sonuçları merakla bekliyoruz
-
Kurum hakkında bilgisi olan var mı? Maaş, çalışma ortamı haklar falan
-
@Leviathan sınavdan kaç puan aldığımızı öğrenme şansımız var mı?
-
@oz21 kurumu arayın teftiş kuruluna bağlanıp ordan öğrenebilirsiniz
-
@oz21 hocam ben aradım salı günü arayıp öğrenebilirsiniz dediler