Kullanıcılara içerik yazma imkanı
-
Arkadaşlar merhaba, sizlerden birçok konuyu dile getirmemiz için talep geliyor ancak maalesef yetişemiyoruz aklıma şöyle bir yöntem geldi: sizler tıpkı forumda olduğu gibi istediğiniz konuyu yazıp sitede bir bölümde yayınlanacak şekilde bıraksanız editör onayından sonra yayınlasak( isimli veya isimsiz size kalmış) en çok talep görenleri büyük slider'a atsak sizce nasıl olur ?
-
bence güzel olur onedio vs tarzı siteler yapıyor, kalemine güvenen yazsın derdini.
-
mülakat olmasın da sonunda
-
ama tabi yazı yazana akbil verilmeli bence
-
ama tabi yazı yazana akbil verilmeli bence
-
bu tarz modern bir uygulamaya gidilmesi güzel olabilir.
-
içerik yazarak bir şikayetinizin yayımlanmasını, bir istediğinizin duyurulmasını, bir açıklamanın yapılmasını dile getirebilirsiniz. Yazacağınız metinler isminizle veya isim belirtmeden yayımlanacaktır. Bu da TY farklı olarak bir köşede dursun
-
Kullanıcılara içerik yazma imkanı veren yeni sistemimiz yayında arkadaşlar artık hepiniz tercihiniyap editörüsünüz
-
o değil de bu site neden bu kadar bozdu hocam? bu kadar fazla reklam niye?
-
@furkanbey çok reklam yok sadece iki firma var ama e ticaret sitelerine çok giren biriyseniz size daha çok gösterim yapar
-
@furkanbey
reklam olması bozma anlamına mı geliyor yahu ? biraz anlayışlı olmamız lazım arkadaşlar.. -
@aliveli o zaman bana has bi olay hocam. soruyu da yanlış anlamlara çekmeden cevapladığınız için teşekkür ederim. eksik olmayın
-
@davetsiz haklısınız. 3-5 gündür bilgisayarım çok anlamsız hareketler yapıyor, bir de dün 1 sayfa okuyamadan 3-5 farklı reklam çıkınca, birini kapat 2 saniye sonra bir başkasını kapatmaya çalış, çalışırken reklama tıkla başka sayfaya yönlen falan.. bi atarlandım yok yere.. @aliveli başkanın da dediği gibi halbu ki baltalık bendeymiş. tüm siteden özür dilerim .)
-
@furkanbey estağfurullah
-
@furkanbey hocam bir süre sonra azalıp sonra tamamen kayboluyor. Daha önce sosyal alışveriş sitelerinden baktıklarınız çıkıyor.
-
@Antimülakat evet hocam öyleymiş , öğrenmiş oldum. soruyu sorma tarzımda o günün vermiş olduğu ruh halinden kaynaklı. biraz sıkıntılı bi' tarz olmuş, kusuruma bakmayın
-
@furkanbey sorun değil hocam, zaman zaman hepimizde oluyor.
-
Arkadaslar metin şeklinde yazmak istediğiniz bir konunun sitemizde yer almasını sağlayabilirsiniz. Metin, başlık ile içerik bütünlüğü olan, 400-900 kelime arası, içerisinde ara başlıklar olan bir metin bizler tarafından gerekiyorsa gerekli düzenlemelerle birlikte yayimlanacaktır. Egitim, spor, tarih, kültür her konuda olabilir. Tercihiniyap sizinde siteniz olarak metinlerinizi bekliyor.
-
Ekonomi, teknoloji gibi alanlarda ingilizce özgün yazı yazabilirim diyenler özelden ulaşsın. Ücreti mukabilinde.
-
Bence çok yararlı olacaktır.