merhabalar dostlar. sizinle askerliğimin 58. gününde, askerde çok sevdiğim bir başyapıtı paylaşmak istiyorum : ) https://m.youtube.com/watch?v=ATxRhKHVX7k
furkan y.
@furkanbey
⚓️
furkanbey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
..yine de yalnızlığı bilmek başkaydı , iliklerinde duymak başka
-
yalnız yaşar, yalnız ölürüz. geriye kalan her şey sadece bir illüzyondur.
-
RE: Askerlik hatıraları
@evandro askerde mantık aranmayacağınin ispatı niteliğinde bi’ durumdu resmen .) söylenenlere göre bir gün il alaydan yüksek rütbeliler denetime geldiğinde o kapı açılmamış, zorlayarak açmışlar. bundan sebep ceza vermişler
-
RE: Bakanlık Sayısı Azalıyor? Şimdi Ne Olacak?
@rorschach159 sonra ağlamak yok ama niye alım yok , niye işsizlik çok , niye enflasyon bu kadar yüksek , neden başka ülkeleri gezemiyorum bu euro dolar çok yüksek diye..
-
..hayat devam eder. bazı çiçekler susuzluğa ve unutulmaya dayanır. hayat her zaman devam eder, bunu herkes bilir.
-
RE: KPSS Alan Bilgisinde Soru Sayıları Arttırıldı (2017-KPSS)
adamlar resmen değişmeyen tek şey değişimdir felsefesiyle yol alıyor. ben de onlara bir slogan armağan edeyim; tüm bildiklerinizi unutun, en büyük akım değişkeni ösym'dir.
-
RE: Havadan Sudan Bilgiler
gerçek sandığımız ama aslında hiç de öyle olmayan şeye 'mandela etkisi' denir. mandal-takoz etkisi, veblen etkisi, snop etkisi gibi etkiler çok iktisat çalıştığımızdan hemen aklınıza gelmiştir .) mesala temel reis'in 2 kolunda da dövmesi varmış ama biz bunu genelde tek kolunda var diye biliriz. efsane kutu oyunu monopoly'nin logosundaki ihtiyarın gözlüğü var gibi hatırlarız ama aslında yoktur..listeyi daha da uzatmak mümkün.. hep bi ikilem hep bi ikilem.. bunlar hep bize beynimizin bi oyunu işte..
-
bu gece anladım ki; akılda tutulacak şeylerin sayısı arttıkça, aklı başta tutmak güçleşiyor!
furkanbey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: SMMM SGS Sınavı
herkese selamlar. :man-raising-hand: stajımın 18. ayındayım ve son 6 ay demek bu. yavaştan yeterlilik sınavına çalışmaya başlayacağım. sgs ve staj hakkında merak edilen varsa yanıtlayabilirim. bir soruya peşin yanıt vereyim; halâ maaş vermediler .)
-
@dnztrkn hitler’den çalmış biraz sanki .) “yaşama hakkın, mücadele gücün kadardır”
-
RE: 2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
evet ben de torpilli bir arkadaşın başladığını biliyorum. faiz haram diyenler kul hakkına ses çıkarmıyor.
-
RE: Türkiye de boşanma oranları
@haha :)) kafan güzelmiş kardeş , güle güle kullan.
-
RE: Dolar Yeniden Yükselir Mi? Seçim Sonrası Öngörüleriniz
bu gün 3 kamu bankası piyasaya 1 milyon dolar satıyor\suruyor , kur düşmüyor. garip. çok garip ama silivri soguk.
-
RE: dövme/tattoo
@evandro sağ kolun üst kismina hocam. iç tarafa pazu kısmı.
-
dövme/tattoo
selamlar, yakın zamanda 2. dövmemi yaptırmayı düşünüyorum; hatta ‘vav harfi’ olacak büyük ihtimalle. ama bir yandan da bunda kararsızım. sizlerle biraz modeller hakkında, felsefesi hakkinda konusalim mi?
-
RE: Dolar Yeniden Yükselir Mi? Seçim Sonrası Öngörüleriniz
@sınavsayar :)) siz nereden, hangi bölümden mezunsunuz?
-
RE: 2019 Mali Müşavirlik Staj Başlatma
@marjinalfaydali siz güzel bir yerde staj yapıyorsunuz hem işvereniniz iyiymiş hem diğer stajyer sizin gelişiminiz için kılavuz gibi. şanslısınız. henüz eve ya da ofise eğitim cdleri gelmedi ama tesmer interaktif stajyer eğitiminde 1. bölüm videolarını izledim ve sınavını hallettim. cok zor değildi 2. seferde oldu
-
RE: 2019 Mali Müşavirlik Staj Başlatma
@fatmagul benim de yaklaşık 22 ay var; eğer yüksek lisansı zamaninda bitirirsem tabi .) başladınız mi euse denen videolari izlemeye?