@uruk-hai Bizim sınıfta bi iki kız saat olmuş 4 tüm salonlar boşalmış gitti yerine oturdu banane dedi ya yarım saat sonra sınav yapacağız oturun yerlerinize derlerse ben ne yapacağım dedi ben beklerim burda dedi gitti yerlerine oturdu. Ablacım sen kazanamazsın bu kafayla git 1 saat daha otur dedim diye de bana çemkirdi
Rorschach159
@Rorschach159
Rorschach159 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ahmet Nohutcu hakkında yazılanları ağzım açık okudum. Bakın piyasadaki hocaların hiçbirinin amacı eğitim değil ticari kaygıdır. Hocaların umrumda değilsiniz bizzat Kutluayın yeni çıkan kitapları Anadoludaki dershane arkadaşlarına gönderip alın satın komisyonu sizin dediğini biliyorum. Karı koca olup gariban Anadolu öğrencisine baştan aşağı yanlış bilgi dolu baskı hatalarındann okunmayan kocasının kitaplarını sattıklarını biliyorum. Lütfen arkadaşlar çok saf niyetli olmayın. İmkanınız varsa pdf kullanın bu kan emicilere fırsat vermeyin.
Dipnot : Geçen sınav döneminde KAS hataları isimli facebook grubu yöneticisine Nohutcunun neler yaptığı unutulmadı. Önce gruba katılmak istedi hataları görmek için izin verilmeyince mahkemeye veririm diye tehdid etti
-
@ankarasbf Kutluayın bu zamana kadar söylediği ne doğru çıkmış Allah aşkına ya. Böyle hocaların totosunu göğe vurdurdular. Ben bu sektöre hoca olucam var ya herkesi peşimden sürüklerim.
-
Hazır indirilmiş anayasa önemli yerleri sarı ile boyanmış kenar boşlukları azaltılmış bedava kargo 25 tl. Hadi bakalım siz ne veriyorsanız bir fazlasını veriyorum kolay gelsin
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Yazdığıma 6 artı gelmiş kariyer rekorumu kırdım
-
Sayıştay gözümden o kadar düştü ki anlatamam tüm o cazibesi salonda ağlayan insanların gözyaşları kadar değerli değil. Hiç birinin koltuğu benim eziyetim kadar kutsal değil. Mübarek Ramazan gününde tüm bunlara sebep olanların çocuklarından çıksın
-
RE: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Son çıkan ışıkları söndürsün hadi iyi geceler Türkiye her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan
-
@möözun hocam ben emlakcıyım 200lirayı çıkartalım dedim herkes ekmeğinin peşinde işin şakası bi yana bu tarz durumlarda yardımcı olmayı çok severim insanın kime işe düşeceği belli olmuyor. Ankarada kaldığım arkadaşla twitterdan tanıştık öğrenci evimde 3 gün misafir ettim şimdi de ankaraya her geldiğimde arabayla alıyor misafir ediyor falan. İnsan insana lazımdır.
-
@görünmez-el bende bu maddeye takıldım bunu ösym öyle bir kullanır ki hayal edemiyorum ya skandallar silsilesi olacak
Rorschach159 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars Galiba bi yanlışlık oldu ben o iletiyi geçen sene yazmışım ve son sınav olduğuyla ilgiliymiş.
-
RE: Türkçe rap dünyasının karışması
Diss konusunda Enderin yanına yaklaşamazlar zamanında Cash Flowa Fuata attığı dissleri biliyoruz. Ender 2. bir Rap Dersi yaparsa alayı silinir piyasadan
-
RE: Türk telekom start 2019
@antimülakat onu o kadar bilemiyorum ama giren sayısı yüksektir baya ama süreç uzun olduğu için galiba insanlar aktif davranmıyor
-
Bu sınav aslında baya meşhur 5000-10000 kişi arası başvuru oluyor ama online diye kimse umursamıyor galiba
-
@squirrel Çalışan arkadaşlarım var şartları iyi şüphen olmasın dediler bakalım artık hayırlısı
-
@squirrel Uzman yardımcısı ancak sıradan bi uzman yardımcısı olarak değil potansiyel müdür olarak görülüyormuş. Start programı ile girenlere iyi bakıyorlar dediler bana sanırım maaş brüt 5400 olması lazım ama emin değilim
-
@squirrel açıklasalar da süreci çok yavaş ilerletiyor
-
@squirrel Ankara için Regülasyon Finans Pazarlamaya başvurdum.
-
Bende bekliyorum bayadır geçen sene 2 günde açıklamışlar. Kazanmak için kaç doğru yeter acaba
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
O zaman herkese geçmiş olsun. Geçen sene bu kadar alım olup bu sene guy dguya rağmen almıyorlarsa yapacak bişey yok. Nitekim bize uzmanlık için bi garanti verilmedi. Geçen seneki tabloya bakarak umutluydum ancak artık bu aranma olayını unutuyorum