@rorschach159 anladım teşekkür ederim, hayırlısı olsun artık hepimiz için
squirrel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk telekom start 2019
-
RE: yds sınav sonucuna itiraz
@menkul_kiymet hocam ösymye dilekçe ile oluyormuş itiraz, neden dolayı bilmiyorum ama 10-15 soruluk bi fark var kontrolume göre
-
RE: Türk telekom start 2019
@antimülakat ne demek, kesinlikle:) ama ya çok rağbet görmüyor yada ilgilenenler burayla pek ilgilenmiyor
-
RE: Ankarada yds
akına gidenlerden genelde bende memnun duydum ama biraz fazla ticari gibi hissettim ben ama tabi önemli olan ne ögrettikleri ama karar ceremeism eec ye gidene pek rastlayamadım o yüzden soruyorum açıkcası, online düşünmüyorum,cevap için teşekkür ederim
-
RE: ankara american exam YDS
@statistick evet bana da dediler onu kamp olacakmış, inşallah bende memnun kalırım sizin gibi
-
RE: ankara american exam YDS
@siyasallı anladım hocam çok teşekkürler
squirrel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Umutlu-bekleyiş o zaman tamam hocam sağolun daha net oldu
-
@tomjoad ama hocam işte yerleşene kadar olursa sıralama ve tercihin mantıgı ne olacak yani il bazında sıralama yaptırdıklarına göre 1. 2. Ye ne yazdıgımızın bi önemi olmalı yanlış mı düşünüyorum çünkü istanbulu yazmadı diyelim çogu kişi yüksek kapatacak çekincesiyle 1. Tercihe 70 le yazan biri kazanıp 2. Tercihe yazan 78 puandaki birinin kazanmama ihtimalı doğar onu kastediyorum ben. Dolayısıyla da kafam karıştı
-
@law ama mesela istanbul çok kişi alıyo eğer 2.3. Sıraya koyarsakta bu sefer istanbul düşük kapatsa bile yerleşemeyebilme durumu ortaya çıkmaz mı hocam
-
@law bencede. Yani burda 1. Tercihler hep daha önemli olmalı ki anlamı olsun ama nasıl olacak işte
-
@law hocam peki bu tecih sıralamasında nasıl olacak? Mesela puanımız 80, 1. İl ankara 2. İl İstanbul yazdık, diyelim ankara 83 le kapadı puanımız yetmedi, İstanbulu da 1. Tercihi olanlar öncelikli olacak değil mi 80 le kapasa bile alınacak kişi sayısı 1. Tercihle dolsuysa değil mi? Kafalar biraz karışık
-
RE: 2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
olumlu gelen var mı acaba en merak konusu o şu an bende dogru yanlış sayımızı deselerdi bare
-
@TShelbyy benimde olmadı sınır neydi acaba
-
@michaelcorleone istedikleri şey 30+ mü yoksa alacakları sayının belli bir oranı mı önemli olan o illa 30+ diye birşey var mı ki ama sonuçta online bir sınavı sonuçlandırmanın uzamasını anlayamıyorum o ayrı...
-
ne zaman açıklanacagına dair bilgisi olan var mı ?
-
keşke bugun açıklansa gerçekten..