Çok başvuru oluyor mu bu sınava acaba burası biraz hareketsiz gibi geldi
statistick tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
@vlkrt şansınız var hocam 1-2 puan aşağısına dahi düşebilir gibi geliyo bana umut veriyo gibi olmıyım gerçi bi öntespit benimki
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
@yazgan müfettiş yardımcılığından çağrı merkezine biraz sert bi düşüş olur sanki gerçi bu işsizlik ortamında herşeye okey diyecek durumdayız o da ayrı konu
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@Nolmuyor alemsin hocam hızlı okumuş olmana veriyorum bunu mühim olan hakeden girsin sen yanlış anlasan da olur
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
Ankaranın 76 küsürle istanbulun 74-75 arası kapatacağını hesaplarıma dayanarak söylüyorum. Min puan da 73 küsürlerde olacaktır bu 2.alım çünkü atananları arada başka yerlere giden 400-500 kişilik bi kısmı da hesaptan çıkarınca bu sonuç çıkar gibi gözüküyor nacizane fikrim diyim
-
RE: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
Aynen arkadaşlar paylaşsak kimseye bişey olmayacak bu forum bunun için var zaten
-
RE: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@kartel06 çok başvuru olduğunu nasıl anladınız
-
@luthor ne demek hocam rica ederim para fln gerekmiyo aynen noterlik bi mesele yok
-
@kartel06 2016 puanıyla girmiştir çoğu kişi biyerlere diyodum ama öyle değil gibi durum o zaman
-
@kardinalist size lafım yok zaten yanlış anlamayın doğrudur
statistick tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 DGUY İstatistik - Mühendislik
Bugün başvuran arkadaşlar 3.grup yani istatistik kısmında son başvuran sırası kaç oldu bilgi verebilecek var mı acaba:)
-
RE: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
20 kişilik istatistikçi alımına başvuru yoğunluğu nasıl acaba pek ses çıkmıyor bu konuda bilgisi olan var mıdır??
-
@yazgan müfettiş yardımcılığından çağrı merkezine biraz sert bi düşüş olur sanki gerçi bu işsizlik ortamında herşeye okey diyecek durumdayız o da ayrı konu
-
Uzun sürebiliyor arkadaşlar ben de beklemedeyim ama er geç bi mail gelecek onun da olumlu olması temennisiyle..
-
RE: ankara american exam YDS
@squirrel inşallah kalırsınız güzel bi kurs sınav adına.
-
@squirrel tabi tabi yds mantığındalar ders anlatışı daha bi akılda kalıcı hüseyin hocanın bana öyle gelmiş de olabilir yanıltmıyım sizi ama en son mesela sınava 1-2 hafta kala kamp tarzı bişey yapmışlardı hızlandırılmış eğitim o çok iyiydi
-
@squirrel ben de müjde hocadan daha önce ders aldım ama eşi hüseyin hoca sanırım bi tık daha iyi gibi sınava hazırlama kısmında.tavsiye ederim yani
-
Bir de ili önceden seçiyoruz orda da şansımız yaver gidebilir düşük kapatan bi ili tercih etmiş olabiliriz.
-
@kartel06 2016 puanıyla girmiştir çoğu kişi biyerlere diyodum ama öyle değil gibi durum o zaman
-
@kartel06 çok başvuru olduğunu nasıl anladınız