Ben de yds için kursa gitmedim. Sırasıyla reader at work 1 2, reading words, yds sınav stratejilerine çalıştım. Sırasıyla 28,48,62 puan aldım. Şuanki hedefim nisan da Allahın izniyle 85 90 civarı. Benim önerebileceğim kitaplar bunlar arkadaşlar.
TShelbyy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
-
RE: 2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Genel yetenek soruları 13 Ekim'deki Halkbank online sınavına benzerdi İngilizce ise Yökdil seviyesinde hatta daha kolay gibiydi
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@Alpha ben ikamet bölümüne 2. yer ekledim Siirt merkez yazdım kabul etti hocam siz de öyle deneyin
-
RE: Covid-19 Sebebiyle Yüksek Lisans Kayıt Dondurma
Ben virüs nedeniyle dondurma hakkından yararlandım. Tecil konusunda bir sıkıntı çıkmadı. Enstitüye sorduğumda dondurduğunuz süre gelecek sene eklenecek azami süreye dediler.
TShelbyy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 İş Bankası Memur Alım İlanı
@zaman Başvurular kapatılınca geri dönüş yapılacak dendi
-
RE: Covid-19 Sebebiyle Yüksek Lisans Kayıt Dondurma
Ben virüs nedeniyle dondurma hakkından yararlandım. Tecil konusunda bir sıkıntı çıkmadı. Enstitüye sorduğumda dondurduğunuz süre gelecek sene eklenecek azami süreye dediler.
-
@Su28A ikamete 1 yer daha ekleyebiliyorsunuz ona başvuracağınız ili yazın
-
@Alpha ben ikamet bölümüne 2. yer ekledim Siirt merkez yazdım kabul etti hocam siz de öyle deneyin
-
@Alpha hocam ikamette 2. yere başvuracağın ili yaz ben öyle yaptım
-
Mail geldi kazanamamışım
-
@michaelcorleone hocam açıkçası dün 12 yi 10 geçe uyanıp alelacele bilgisayara geçtim sınavı geçer miyim geçmez miyim pek emin değilim
-
Genel yetenek soruları 13 Ekim'deki Halkbank online sınavına benzerdi İngilizce ise Yökdil seviyesinde hatta daha kolay gibiydi
-
RE: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
Ben de yds için kursa gitmedim. Sırasıyla reader at work 1 2, reading words, yds sınav stratejilerine çalıştım. Sırasıyla 28,48,62 puan aldım. Şuanki hedefim nisan da Allahın izniyle 85 90 civarı. Benim önerebileceğim kitaplar bunlar arkadaşlar.