Durumumuzu ne kadar ifade eder bilemem güldürebildiysem de ne alâ https://www.youtube.com/watch?v=PqifoXoxNbw&feature=youtu.be
menkul_kiymet
@menkul_kiymet
Profesyonel Sınav Elenicisi
menkul_kiymet tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Başlığı sürekli takip ediyor, etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Mülakata gidene kadar denetmen yardımcılığı için önyargım vardı. Bu pozisyonda bu kadar renkli, dinamik, düşünceli, görgülü, saygılı, yaratıcı insanlar olacağını tahmin etmemiştim. Allahım, siz güzel insanlarla, vatanımıza en yararlı şekilde çalışmayı nasip etsin, sonuçlar içinde temiz kalplerinizi üzdürmesin.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
forumda illerin haritasını göremedim, arkadaşların daha kolay karar verebilmesi için kendimce böyle birşey hazırladım, umarım eksik yanlış yoktur varsa söyleyin düzeltirim.
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
@fiscaldrag Malesef hocam, VDK o kadar ciddi bi kurum olsaydı geçmiş yıllarda tek ilanda binlerce kişi almazdı, şimdi o yetersiz binlerin görevde yükselmesiyle uğraşıyorlar. Umarım sınav sonucunda yüzümüz güler
-
@ParadoX aynen bugün içimden ders çalışmak gelmedi bende bunu yaptım
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CNN Türk'te katıldığı programda uzmanlar için mülakat sonuçlarını pztsi ya da salı açıklayacaklarını belirtti.
http://www.cnnturk.com/video/ekonomi/turkiye/mehmet-muezzinoglu-ozel-roportajinin-tamami1
(videonun 19. Dakikasinda geçiyor. )
Çalışma Bakanı'na konuyla ilgili sorulan soru
Mülakat sonuçlarını bekleyen uzmanlar var, adaylar sonuçlar ne zaman açıklanır diye soruyor?Bakan'ın verdiği cevap:
Bu hafta açıklarız, ben geçtiğimiz hafta bize gelen sonuçları gördüm ve belki benim imzamı bekliyorsa Pazartesi veya Salı açıklamış oluruz. -
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
izlemeyenler için burada da paylaşayım https://www.youtube.com/watch?v=PqifoXoxNbw&feature=youtu.be
menkul_kiymet tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
@econ17 hoca marksistti baya sorguladılar hocam
-
Yarım saat sürdü, hepsini en entellektuel şekilde cevapladım. Dersini seçtiğim solcu bir hoca yüzünden almadılar. Adını da söylediler, kaçla geçtin neden ders aldın gibi şeyler sordular.. Lânet olsun.
-
@shady1 aynen dayanamadım baktım buradaki herkesin olur umarım, şimdi işten nasıl izin alacağımı düşünüyorum
-
İnanılır gibi değil duyuru gelmiş vay be, daha açıp okumadım söyle kahvemi alıp bilgisayar karşısında uzun uzun okuyacağım
-
@oguzhan24 izahname gerekir diye düşünüyorum hocam bist sonuçta aş
-
@jbsay Hayırlı olsun dostum Şu forumdan bir kişi bile olsa sevinicem inşallah hepinizin istediği gibi olur, tabi önce mülakat lazım yeni yılda foruma mülakat diliyorum
-
@criminalawyer başka kurumlara gidenlerin referansı vardır demek doğru olmayabilir hocam ben bankada çalışıyorum bileğimin hakkıyla referans olmadan girdim
-
Hepinizle aynı kurumsal firmada çalışmak isterdim, neler başarırdık kim bilir. Bu sınavı geçecek insanların hepsinin değerli yerlere gelmeyi, iyi imkanlara sahip olmayı hakettiğini düşünüyorum. Herşey tevekkül değil arkadaşlar hakkımız bazen gasp ediliyor, bazen verilmiyor. Keşke böyle olmasa arkadaşlar. Bize düşen hayallerimizden vazgeçmemektir. Temiz kalplilerin bu sefer yüzünün gülmesi dileğiyle
-
Bende İstanbuldaym, saat 2 de Mahfi Eğilmezin konferansı var, İstanbul Üni kongre merkezinde oraya gelebilirseniz görüşebiliriz yoksa hafta sonları boş oluyorum