Alın teri ve hakkıyla girenlere başarılar. Herkese hayat yolundaki asıl imtihanlardan hayırlısıyla geçmesini temenni ediyorum. Tartışmalar yaşandı kusura bakmayın bu süreç herkesi yıprattı. Güzel ve samimi dostlar kazandım kendi adıma o bana yeter... hoşçakalın
criminalawyer
@criminalawyer
criminalawyer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
RE: Sevgili Günlük📝
Sevgili günlük elimde dört mülakat var, birinden biri olsun lütfen artık, çok çalıştım çok uykusuz kaldım çok ağladım. Artık mutlu olmak istiyorum
-
@jbsay aslında herkes her şeyi biliyor iki üç kişinin soruşturması için beklemediğimizi. biz de bir umut mücadele ediyoruz.. kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil.. ne zaman bilmem.. o kapıda durmayı bil...
-
@shady1 ahhh ahhhben derdimi kime anlatayım hayatımı bir yoluna koyamadım hızlı trende çalışan hostes kuzenim bile ev aldı hayatı tıkır..
Ben kitaplara boğulmuş omların gözümde işsiz... gelde anlat , bi de bu var .. yuva da kurmak istesen zor olmuyor işin olmadan -
İnşallah hepimiz bir yerleşelim istediğimiz yerlere, bir kutlama buluşması ayarlayalım Emin’im ki buradaki dostlar mesleğini hakkıyla yerine getirecek kişiler, nerde olurlarsa olsun ... kaç yıldır mücadele veriyorum sınavlar vs. Forumda ilk defa böyle nezih arkadaşlara rastladım inşallah 2018 hepimize Uğur getirir, her anlamda mutlu oluruz... sonra bu günlerimizi yad ederiz
-
2018 e dakikalar kala şu forumda olacağımı hiç bilemezdim hepiniz dualarımdasınız cani gönülden bu yıl farklı olacak parlayacağız
-
Başkan ve ekip işi olmadığı kanaatindeyim, bunlar söylenti.. kamu kurumlarına alımlarda süreç uzatılabildikçe uzatılıyor.. bu başkan vs değil ... ama ne ? Valla kaç aşamadan geçip kazanıp mülakattan elenip hadi sil baştan demekten nasıl dayanıklı olduğumu görebildim. teşekkürler güçlendirdiğiniz için
-
RE: Hazine Müsteşarlığı Hazine Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
Hukuk sorularını hatırladıklarım
- zımni örtülü kanun mülgası
- idari yargılamada istinaf ve temyiz yolu
3)limited şirket ortağının çıkma ve çıkarılması - sözleşmenin değişen şartlara uyarlanması
- iş kanunu ve iş sağlığı ve güvenliği kanununuzda işçinin işi yapmama hakkı
6)yasal Önal’ın hakkı usulu süresi feragati
İktisat soruları - tam rekabet piyasası özellikleri
2)gayri safi yurtiçi hasılayı belirleyen umsurlar
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
@nt yarın açıklanır mı acaba ? Öyle olmazsa önümüzdeki hafta yüzde doksan açıklanır diye umuyorum.. bir de bugün açıklanıyormuş
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
@Red ozaman biraz esra erol izleyip heycanımızı dağıtalım
criminalawyer tarafından gönderilen son iletiler
-
@asdfasdf bana da okuduğum kitap, ailem köklerim nereli olduğum soruldu, alandan ticaret hukuku ağırlıklı soru geldi ceza hukuku da vardı, sermaye piyasası kanunundan da soru geldi.
Bizim bölüm hukuk, konuşma yeteneğimizi ifademizi ölçtüler, dedim ya çok detay soru geldi çalışmayan yapamazdı -
İnsanı zan altına sokuyorsunuz , öteki sinsiler Susanlar gerçek refe
ransı olup girenler sesini
çıkarmaz, hiç çıkarmadı .
Benim içim rahat, vicdanım rahat. Artık buradan ayrılıyorum. Sağlıcakla kalın. Vazgeçmeyin. Asla çalışmaktan vazgeçmeyin. -
@sami ben öyle demiyorum, asla çalışmaktan vazgeçmeyin, sırrı bu. Vazgeçmeyin.
-
@sami öyle diyorsun yukarda yazdığında öyle demiyor.. neyse, ben beş sene emek verdim, siz daha az zamanda ulaşın hoşçakalın
-
@sami daha geçen arta ile tartıştık, referansı olan bilgi paylaşılmıyor diye tartışır mı
-
@sami akıl var mantık var, torpille girsem sinsi sinsi izlerdim. Nasılsa olacak diye, Buraya en çok yazan bilgi paylaşan guruptaydım. Hukukta torpil kesinlikle yoktu buna eminim. Sizin bölümleri bilemem.
-
@odtüsbky eski yazılara bakarsanız yazılı ile ilgili bilgileri alırsınız.
Referans kullansaydım, iki kere Hakimlik mülakattan elenmezdim.Sözlü de sabah 5 e kadar çalıştım , çokçalıştım çok detay sorular geldi , hepsini cevapladım. Çalışmasaydım cevaplayamazdım dediğim çok soru geldi. Yazılıya çalışır gibi çalıştım.
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@ricardo46 murakıplık değil ama, hukukta çok yoğun geçti bir saate yakın , kanun önümüzde onlar sordu biz cevaplayıp yorumladık, önceden hazırlanmış kağıtlarda yazılı sorular ve ayrıca spontane gelişen sorular gelmişti, oldukça yoğundu, iyi çalışın derim , alandan çok soru geliyor
-
Alın teri ve hakkıyla girenlere başarılar. Herkese hayat yolundaki asıl imtihanlardan hayırlısıyla geçmesini temenni ediyorum. Tartışmalar yaşandı kusura bakmayın bu süreç herkesi yıprattı. Güzel ve samimi dostlar kazandım kendi adıma o bana yeter... hoşçakalın
-
Sayfa yönetimi durumu değerlendirerek olayı neticelendirmistir.
Benim de engellenmem talep edilmiştir, keza sulh ortamı yaratmaya çalışmama rağmen.
Herkesin düşüncesine saygımız var, hakaretimiz küçük görmemiz yok.
Istediklerinizi yazmaya devam edin.
Sizleri amaçlarınıza ulaştırmak istemiyorum, başka yerde dejarz olun. Bu konuyu uzatmayalim lütfen.