@Azure kesinlikle katılıyorum. Yeni bir duyum alan var mı?
nt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@lawer12 ben sabah iki kere aradım ama operatörden açan olmadı. Başka arayıp ulaşabilen, bilgi alabilen var mı?
-
Yorumları okudum bana bugün açıklanacağına dair baya bir umut geldi. Foruma ve siteye bakmaktan helak oldum. Yeni duyum alan, kurumu arayan oldu mu bugün?
-
Yakın zamanlarda yeni bir duyum alan var mı? En son duyum eylülde açıklanması üzerineydi.
-
@Azure umarım açıklanacaktır ve yoğundurlar. Artık beklemek çok yorucu olmaya başladı.
-
@criminalawyer elim telefonda bekliyorum ben de. Umarım olumlu olmuştur hepimizinki ve daha fazla bekletmeden açıklarlar.
-
Bugün de açıklanmayacak sanırım arkadaşlar. Bugünden çok ümitliydim. Yine hüsran... inşallah sonu güzel olur.
-
@Azure Ben de o numaradan arıyorum ama şanssızlık oldu herhalde. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar insan kaynaklarındaki duyurular kaldırılmış. Yoksaaa??!!
nt tarafından gönderilen son iletiler
-
"Kesin" duyumlara rağmen bugün de olmadı sanırım arkadaşlar...
-
Yorumları okudum bana bugün açıklanacağına dair baya bir umut geldi. Foruma ve siteye bakmaktan helak oldum. Yeni duyum alan, kurumu arayan oldu mu bugün?
-
@criminalawyer elim telefonda bekliyorum ben de. Umarım olumlu olmuştur hepimizinki ve daha fazla bekletmeden açıklarlar.
-
@xxsalcaxx sanıyorum 2 gün önce falan baktığımda hala vardı duyurular.
-
Arkadaşlar insan kaynaklarındaki duyurular kaldırılmış. Yoksaaa??!!
-
@Azure umarım açıklanacaktır ve yoğundurlar. Artık beklemek çok yorucu olmaya başladı.
-
@criminalawyer hocam bende bi sorun var herhalde. Zira açmıyorlar.
-
@Azure Ben de o numaradan arıyorum ama şanssızlık oldu herhalde. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar siz hangi telefondan arayıp ulaşıyorsunuz? Ben internette yazan telefonu aradım birkaç kere açan olmadı. Telefon numarasını yazan olursa sevinirim.
-
@lawer12 ben sabah iki kere aradım ama operatörden açan olmadı. Başka arayıp ulaşabilen, bilgi alabilen var mı?