Sevgili arkadaşlar bugün 2-3 gündür bilgi almaya uğraştığım çok sağlam bir kaynaktan bilgi aldım sizinle paylaşmak istedim. Normal şartlarda haziran ayına sınavı yapmak niyetindelermiş fakat yetişmeme durumu çok yüksekmiş aradaki ÖSYM takvimi vs münasebetiyle ağustos sonu veya Eylül ilk haftası muhtemel sınav tarihleriymiş. Tabii ki yarın her şey değişebilir ben böyle duydum sizinle de paylaşmak istedim.
ankarasbf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Kaymakam adaylığı şubeyi aradım maliye mezunlarından eş değerlik belgesi istenmeyeceği tarafıma bildirildi.@Nostromo
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Ciddi ciddi maliye bölümü yok mu ya
-
@fetih şayet tarih 2-3 aya belli olursa ağustos sonu eylül başı gibi olabilir haziran ihtimali ortadan kalkmış olur bu durumda
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar son 300 mesaja baktığımızda sataşmalar birbirlerine laf atmalar hariç sınava dair verimli ileti ne yazık ki yok denecek kadar az sonuçların açıklanmasına 13-14 gün kadar bir süre var buraya giren insanlar verimli iletileri bulmak için gerçekten zorlanır hale geldi rica ediyorum aranızdaki tartışmaları özel sohbet bölümünden yapın canınız sıkılıyorsa da film falan izleyin kitap okuyun burası sizin can sıkıntınızı veya farklı ihtiyaçlarınızı giderip burayı verimsiz bir platform haline getirebileceğiniz bir yer değil.
-
Kaymakam adaylığı şubeyi yakın zamanda 3-4 defa farklı zamanlarda aradım ve maliye bölümü için olmayan bir bölüm oraya yazıldığından. dolayı bir mağduriyet oluşmayacağını eş değerlik belgesi istenmeyeceği söylendi.@brunomars123
-
@bydaler Eylül olursa ikisinin ortası oldu demek için herhalde
-
Muazzam tespit ahahahah@kamikaze
-
İnşAllah hocam rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
ankarasbf tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Estağfirullah hocam inşallah yararlı olabiliriz @sbf13
-
Puan 87 fax ile yollayacağım bugün inşallah
-
Feragat eden arkadaşlar feragat dilekçe örneği paylaşabilir mi acaba ben de feragat etmek istiyorum
-
Dostlar 87 maliye sizce taban maliye için kaç olur?
-
Dostlar elden teslim zorunlu mu posta yoluyla teslim edebiliyor muyuz?
-
87,6 ile inşallah hocam @sbf13
-
Arkadaşlar son 300 mesaja baktığımızda sataşmalar birbirlerine laf atmalar hariç sınava dair verimli ileti ne yazık ki yok denecek kadar az sonuçların açıklanmasına 13-14 gün kadar bir süre var buraya giren insanlar verimli iletileri bulmak için gerçekten zorlanır hale geldi rica ediyorum aranızdaki tartışmaları özel sohbet bölümünden yapın canınız sıkılıyorsa da film falan izleyin kitap okuyun burası sizin can sıkıntınızı veya farklı ihtiyaçlarınızı giderip burayı verimsiz bir platform haline getirebileceğiniz bir yer değil.
-
Muazzam tespit ahahahah@kamikaze