Sbb dün açıklanmış. Orayı kazanan arkadaşlardan buraya da başvuranlar vardır diye düşünüyorum.
Sbb'nda çalışmak isteyenler hmb'ndan başvurularını çekerlerse eğer baska arkadaşların da mülakat görme şansları olur.
Sbb dün açıklanmış. Orayı kazanan arkadaşlardan buraya da başvuranlar vardır diye düşünüyorum.
Sbb'nda çalışmak isteyenler hmb'ndan başvurularını çekerlerse eğer baska arkadaşların da mülakat görme şansları olur.
Rüyamda sonuçların açıklandığını gördüm, sonuçlara baktığım sırada birden rüyadır bu yahu diyip uyandım. Rüyamda bile sonuçları göremedim yani.
Ah muhasebe ahh... 30 puanlık 4. Soru ağlattı. bilancoyu da tutturamadım, tutmuyordu yani napsam.
50 soru 120dk sınav hakkında bişeyler anlatıyor gibi
İlan duyurusunda sadece imzalı başvuru formunu istiyorlardı. Başka belge göndermeye gerek yoktur
@mülkiye_lee coronavirus nedeniyle beklemedeymiş kurum.
valla yds ister mi istemez mi bölüm ayırır mı ayırmaz mı artık hiç ilgilenmiyorum.
Cem Karaca'nın kul ahmet diye bir şarkısı var. Ya nasip ya kısmet.
Neyse artık.
İlan dediğin böyle olacak işte. Tebrik ediyorum.
@michaelcorleone ''Hukuk 20 iktisat 19 muhasebe 23 ingilizce 31 yetenek 18. Toplam puan 50. Sanırım hiç şansım yok.'' diye yazmışsınız. Hangi ingilizce sınavında 37 doğru yaptınız acaba? Bu üslubunuz bu mental yapınız size zarar verir. Bir şeyler yarıştırmaya gerek yok, herkes kendinin rakibi.
@gencbiraday en son alimda 80 ile kapatmis ama hocamin da dediği gibi yığılma söz konusu. Umarım gercekten sinava girecekler başvurur. Ben de 79 kusurla deneyeceğim.
yedek liste de açıklanır mı bu ilanda acaba
@KamuMaliyend hocam, ders olarak alanınıza bakın tabi ancak mulakatta sorular doğrudan alan bilgisi de gelebiliyor, güncel konulardan veya alandaki genel kavramlardan da gelebiliyor. Bunun dışında mülakat özgeçmişiniz bağlamında ilerliyor. Alan, aile, beklenilen kurum sınavı, okuduğun okul vs. her şey olabilir. Benim düşüncem mulakata hazırlanırken kpss gibi alan kasmaya gerek yok. Fikir yürütebilmek, sorulara bilinen alanlarda yorum yaparak cevap verebilmek önemli. Soruların minvali bu şekilde geliyor. Heyecan illa olur ancak en aza indirmeye çalışmak, karşınızda sizi bircok yonden test eden bir jüri olsa da onların da sizin geçtiğiniz yollardan geçtiğini, ilerde belki de aynı kurumda mesai harcayacağınızı düşünerek heyecanınızı minimize edip kendinizi bilgi ve yorumlarınızla göstermeniz en önemli nokta diye düşünüyorum.
Mülakattaki sorular her bölümün kendi alanıyla mı ilgili yoksa hukuk, iktisat, maliye, muhasebe, isletme falan genel olarak mı yöneltiliyor?
Mulakata girenler paylaşabilirse eğer çok memnun olurum.
Rüyamda sonuçların açıklandığını gördüm, sonuçlara baktığım sırada birden rüyadır bu yahu diyip uyandım. Rüyamda bile sonuçları göremedim yani.
benim olmamış ya 67 dedim 68 gelmiş, umutluydum. ikinci seviyeye gecen arkadaşlara başarılar
@john-hicks "III. Türkiye 1947 yılında üye olmuştur" ifadesi doğru seçenekler arasından kaldırılıp, cevap da,
I ve II
şeklinde revize edildi galiba.
@Yaş35yaş gecen yılki iletisim uzman yardımcılığı sınavının ingilizcesine öyle zor böyle zor diyorduk çünkü öyleydi. Öyle bir yazmışsınız ki sanki aslında kolaydı da insanlar başvurmasın diye öyle söylemişiz. xd
Ne kadar çok kavga dönmeye başladı başlıklarda yahu
@margaret Bugün 11. işgünü sonu. İnşallah çok bekletmezler bu sene de.