Bende sınav esnasında acaba bizim üzerimizde sosyal bir deney yapıyor olabilirler mi diye düşündüm.sinav var diye toplanan 5 bin kişinin kamerali ortamda zaman içerisindeki tepkileri diye.mesela arkamdaki ne soruları açmaya çalıştı ne ayağa kalktı nede hocam ne oluyor diye gozetmenlere soru sordu aşırı sinik biriydi,belki hala orda bekliyordur.
uruk-hai tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Acaba Bekir Bayrakdar ın haberi var mı gelir idaresi başkanı olduğundan.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@atkinsons madem açıklanamayacak niye gelip takip ediyorsun
-
RE: 2018 KPSS İktisat Sorulari
Milli gelir değil kişisel gelirdi zaten faktörler toplami milli gelir demek.bundan birşeyler çıkarıp transferleri ekleyince kişisel gelir elde edilir.a
-
@narca hocam bi kapıyı dinleyin ne konuşuyorlar.
-
@sdf 220-221 nolu ego lar kaçak göçmen gemisi gibi 150-200 kişi tasiyor.onunla sınava gelenler 5 net eksik yapar
-
@alika28 yorumunu okuyunca birden kazanmanı istedim.niye böyle oldu bilmiyorum.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@legolas bari 245,99 yapasalardi hiç pazarlamada bilmiyor bunlar.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@hickskaldor ÖSYM nin kendini diğer kurumlara göre ayarlayacagini hiç sanmıyorum.
-
RE: GUY ANKARA 2018
@don-pablo geçen yıl 10 Bin kişi yazili sınava girecekti bu yıl 5000.sen yine 2 yılın puanlari geçerliymiş gibi düşün bence.
uruk-hai tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
ileti düzenlenmiştir
-
@mahoni3406 esinav 65-ağustos sınavı 67 deniliyor.benim 70 netim vardı 48-22 ile 86 puan 110 civarı sıralama.esinavda 50 alan 18 gkgy yapanın 93.5 puan gelmiş sonucunu Instagram'da gördüm.1 alan neti 2 gkgy ye eşit düz mantık benimde 93.5 almam lazımdı.mantiken esinavda 60 yapanın bile ilk 225 e girmiş olması lazım.
-
@kd16 hesaplara kayıt yapmak genel muhasebenin konusu 600 veya 700 fark etmez.gider dağıtımları falan filan maliyet muhasebesinin konusu.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@snickers bence özeli düşünmeye başla 2019 bu yıldan da kötü olur
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Zamanın da gib başkanına saçma sapan mailler atilmasaydi şimdi başkana son durumu sorma imkanımız olurdu.artik ciddiye alıp cevap vereceğini sanmiyorum
-
@legolas ben önce murat iktisat fasikülden çalışıyordum iyiydi ama grafiklerde falan hata vardı bide bazı yerler eksik gibi geldi.simdi murat konu anlatimliya bakıyorum soruların nasıl çözüleceğinden çok neyin nereden geldiği üzerinde duruyor akademik kitaplara yakın bı anlatımı var.test için çok iyi değil ama klasik sınavlarada faydası olur.elimde bide akadro var o daha test tarzı onuda tavsiye ederim ama ona sadece göz gezdirdim, çalışmadım.gecen sene pelikan iktisadın elkitabı dan çalışmıştım 12 doğrunun vardı.
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@2577 bunun ne kadarı duyum ne kadarı tahmin.hiyerarsik sıra izlediklerini duydunuz mu yoksa akıl mı yürüttünüz? Ocak başında ayın 16 sında açıklanacak demişsiniz ve 16 sında müdür/müdür yrd açıklanmış.belli ki bı şeyler kulağınıza geliyor ama tabi gib in saati saatini tutmadığı için duyumların tutmasida mucize.
-
RE: Maliye konu anlatım Zakir Erin / 4T ?
@legolas hocam bı maliye kitabı ne kadar iyi olabilir hepsi birbirinin aynısı elinde 1 tane konu anlatımlı varsa yeter artar bile.