mayısta üniversite sonrası yaptırılan tecilim sona eriyor YL başvuru dönemini kaçırdım ne yapmam gerekiyor
-
arkadaşlar bu konu benim için hayati önem taşıyor yeni evliyim memurum dünya kadar borcun altındayım ve yolun sonuna geldim gibi hissediyorum bu tarz birsey basına gelmiş olan veya bilen varsa yardımlarını bekliyorum
-
Aynı durumdaydım şu an askerdeyim 8 12 nöbetine gidiyorum.
-
bu gibi durumlarda genellikle ceelp dönemini kapsayan rapor alıp bakaya durumuna düşülmüyor, ilk fırsatta da yüksek lisans başlatılıyor.
-
Hocam yl yoksa ilk fırsatta yl sürecini başlatın. Özel falan da olsa sizi 2-3,4 yıl kurtarır. Diyelim özele para yetmiyor, yaşadığınız ile yakın yerleri gezin bütün tezli tezsiz ne çıkarsa başvuru yapın. Elbet bir tanesi denk gelecektir. Kazandıktan sonra da para cezasını ödedikten sonra paşa paşa teciliniz yapılır.
-
@Antimülakat SGK denetmen yardımcılığinda kaç yıl tecil gerekiyor böyle bir şart var mı
Bende yl yok 2018 Mayıs askerim kazanırsam bı sıkıntı olur mu -
@memorist yok hocam ne sıkıtı olacak. Kurum sınavını kazandığınız an 3 yıl tecil ettirebiliyorsunuz. Hatta çoğu zaman kurum tecili kendisi yapıyor, sen kazan hocam gerisi çözülür.
-
@Antimülakat teşekkürler
-
Cevaplar için Sagolun arkadaşlar ağustos celp dönemine denk geliyor ağustosa kadar bir program denk gelir diye umuyorum.asker kaçağı olmanız durumunda. Yl yapamıyorsunuz