2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@BahtsizBedevi sanirm soruda bu ayrim vardi ya oyle hatrladim sanki eyvahlar olsun buda yanlis cikti
-
Yeniden söylüyorum ölmek istiyorum
-
@ukraynali buldu evet kendisi arkadaşım olur baya stres yapmış kimliğini çantasında bırakmış çantayı verdiği bayanda yer değiştirince olanlar olmuş:D
-
@hobbes yetkiyi devralan kişinin değişmeyle ilgili bir şık vardı. Cevap o. Değilse de ben cidden hiç bir şey bilmiyormuşum.
-
..............
-
@hobbes Bu soruda bende bu sikki isaretledim bunun net dogru cevabini bilen biri cevap verirse netlesmis oluruz.
-
@Obra imza devrinde yetki devralana geciyormu ki ben a sikki yaptim ya a grubunda gecmiyor diye
-
@Obra eger degisen kisiyse(imza yetkisinde ) cevap o ama makamdaki kisi degisiyorsa fark etmez yetki devrinde devir makama yapilir. Imza devrinde kisi karar alma yetkisine sahip olmaz karari alan alir o sadece imzalar . Ben boyle biliyorum tam da hatirlayamadim dedigim gibi
-
@by123 diğer şıkları okumadın mı?
-
@BahtsizBedevi vallahi cok korkuyorm emin olduklarim sinav aninda yanlis cikti sinavdan sonra mahvoldum ya.
-
@hobbes imza devrinde kişiye devretmiyo musun? Kişi değişince devir düşer.
-
@Obra okudumda bunu yaptigim icin diger siklari hatrlamiyorm yoksa kac kere okudum tum sorulari
-
..............
-
3 doğrumu değiştirdim yanlış yaptım ya kafayı yicem. Kıl payı kaçırırsam kpssye falan da hazırlanmam.
-
@Obra buyuk konusma hocam bosver rabbim buyuk lokkma yedirtsin buyuk laflarimizi degil. Hayrlisi olsun insallah.
-
@Obra bende ayni şeyi diyorum ama ekliyorum imza devrinde kisiye karar alma yetkisi verilmez o şık da yanlis olmali diyorum
-
@BahtsizBedevi insallah bu gecr aciklanirda kalan surede kpss icin kafamiz net calisiriz. Malesef beste uc gidecek tesekkur ederim onerileriniz icin. Ama bence benmki yanlis cikti kahretmesinki
-
@hobbes cevap ne simdi arkadaslar kanunlu sik diyende var benm kafa corba oldu valla bemm yaptigim yanlismi yani bu durumda
-
..............
-
..............