2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Teklif-eğrisi bunu yazman doğru değil de bişi demeyeceğim sana.
-
Herkes aşırı stresli şu an ve fazlasıyla normal pazartesiye kadar böyle anlaşılan
-
@guylassakartık 36 sene Son darbe olduğunda millet memurluğa burun kıvırırdı. Şimdi 6 milyon insan KPSS'ye giriyor
-
@ShankS pardon...pazatesi nereden çıktı şimdi
-
@umudumol kanka senin neresi
-
İflası işaretledğin için böyle düşünüyorsun tescili işaretlesen böyle düşünmezdin demek istedim evet kıvırmıyorum ama basit bir soru ve sırf yanlış mantıkla düşünüyorsun diye söyledim bunu.. Böyle düşünebiliyorsan ne mutlu sana..
-
-
@mehlikasultan herkes öyle diyor dün inanmadım ama bugünde aciklanmayinca eminim artık ne yazık ki
-
@ShankS peki teşekkürler
-
@reagan tamam işte bende bunu dediğin için sana o uslupla cvp verdim.O soru doğruysa eğer zaten ben çok sevinirim çünkü kimsenin hakkına girmeden olmuş olur.ben bunu belirttim.ben iflasın borcu sona erdirmediğini borç ilişkisini sona erdirdiğini biliyorum ve tecilin erdirmediği kesin zaten.bu yüzden tecil yaptım.millet soru iki şıklı fln diince kimsenin hakkına girilmesin dedim tecil yaptığım halde.Ama demekki ben yanlış biliyorum o zaman soru doğru ve bu beni sevindirir.Daha fazla yazmiim bu konuda olur mu yanlış anlaşılıyorum
-
@gariban-guy evet arada neredeyse 3 nesil var
-
@kpssa en başta böyle yazabilirsin anlatmak istediğim bu.. Gerek yok o ifadelere
-
@reagan burda herşeyi o kadar başka yere çekip konuşuyorlar ki az önce sizin yazdığınızın altına yazılanı gördünüz.bu yüzden artık biraz tepki verdim normalde böyle bi üslup kullanmam.tekrar kusuruma bakmayın
-
@kpssa kardeşim tüm yazdıklarını sil insanları rahatsız etmeyelim bendd sileyim
-
@reagan silemiyorum :),yetkim yokmuş
-
@ddguy fazla takilmamak lazim hocam bu tiplere
-
@reagan evet bunu bende ilk farkettiğimde aynı şoku yaşadım
-
Bir arkadas istemişti Facebook'ta paylaşılmış
-
GİB in iki satır bi duyuru yayınlayıp GUY sınav sonuçlarını şu saat şu günde açıklamayı planlıyoruz demek bu kadar mı zor arayıp bilgi alınmak için aranıyo telefonlar açılmıyo bi duyuru yayınlansa ne kendileri rahatsız edilir ne de insanlar bi umutla dk başı telefon ekranına bakmaktan açıklandı mı demekten yıpranmazdı ve bu hafta sonu sınav var insanların ders çalışması lazım sonuçta 10000 insandan 2000 kişi işe alınacak bi an önce açıklanır inşallah.
-