2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guydaguy guy da siralamaya bakılmaz puana bakılır geçen sene seninle aynı puanı alan adam bu sene seninle aynı sırada kabul edilir ankara riskli evet ama 83 de olmaz tahminim
-
@ddguy imzalıyorum
-
@ddguy kardeşim ben kimseyi korkutmadım korkanlardan biri benim 80 üstü puan var da konya için ilan gelince 45 kişi tırsmaya başladım insanın kendi puanına objektif yorum yapması zor oluyor 85+ değilse puanı
-
Biraz kalbinizi nasibe bağlayın arkadaşlar size sececeginiz ilde rızık ayrılmışsa 1 kişi dahi alsa o siz olursunuz rızık sizin değilse 1000 kişi de alsa sen bakarsın ya nasip ya Allah
-
@Hipokrat 78 ve altı riskli grup 85 de yapmayın şunu yani Konyanın yanında ankara afyon Var konya 79 80 max bence bunlar benim tahminim küçük ıllerden 74 75 gören il olur
-
@totti bende soylenenlerden etkilenip strese giriyorum tek yazma sebebim bu kizanlara söylüyorum beni anladiginizi düşünerek sordum size çok teşekkür ederim cvpladiginiz için ayrica
-
@umudumol puanın kaç kardeşim
-
@ddguy fikirlerin için teşekkür ederim kardeşim
-
@umudumol hakkımızda hayırlısı biraz daha bekleyip duruma göre karar vercez belki mülakatlar açıklanır önümüzden yüksek puanlılar eksilir
-
@ddguy puan 85 kusur ankara ızmir dusuncede arkadasim
-
@Hipokrat kulaklarını kapa yüreğin nereyi diyosa orayı yaz Ailene bile danis ama yine de kalbini dinle en azından başkası şunu dedi de ondan olmadı pismanligini yasamazsin
-
@umudumol hadi hayirli olsun iki ilde rahat gelir kardeşim
-
Herkesin bir il tercih etme hakkı var dimi...
Arkadaş her yerde ne kadar yüksek puanlı olabilir illa ki bir dağılım olcak.
2014 yılında p35 hesaplanan sayısı 148.148
2015 yılında p35 hesaplanana sayısı 102.390
2016 yılında p35 hesaplanan sayısı 130.396Sıralamalar bu yıl yükseldi çünkü 1 yıl geçerli olacak elimde kpss punı olsun diye giren aday sayısı fazla.
Mesala guy dur ama vmy sgk vs istiyodur girmiştir sınavaHerkes istanbul yazsa zaten 83 te kapatıyor bu yılın sıralaması ıle ki bu mümkün mü tabiki hayır.
Bu sene felaket tellallığı ilk günden başladı.
-
-
Bu süreçte gerçekten fikirler önemli ama süreç sonunda pişman olmamak için çok fazla kişiye danışmamanızı tavsiye ederim.Kendi düşünceleriniz ve hisleriniz ile kaybetsenizde vicdanınız nispeten rahat olur.En son guy alımında Bursa tercihimi İstanbul olarak değiştirip dışarda kalmıştım günlerce kendime gelemedim
-
@umudumol kurum puanlarına bak kaçla kapatmış ilk sayfada var sonra otur hangi ilde yaşamak seni mutlu eder sorusuna cevap aldığın ili yaz izmir çok güzel şehir ankara yeşili seven insan için biraz sıkıntı ama imkanları çok güzel kendini dinle başkasını değil
-
@miss-smith aslan misimmmm be
-
@ddguy özellikle Ankara için kurum sinavindanda stres oluyoruz riske atma düşüncesi geliyor birden şimdi inceleyeceğiz dediklerinizi
-
@ddguy ilan için kendimizi nasıl harap ettik biliyorsun hiçbir il işsiz olmaktan utanmaktan, geleceksiz kalmaktan kötü yaşanılmaz değildir arkadaşlar.
-
bursa diyorum