2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kzxp siz notlarınızdan mı çalışıyorsunuz kafamı karıştırmasam mı
-
@merkantilist puanın ve sıralaman güzel . Geçmiş yıllarda illern kapanış puanlarına bak 80.9 en yükseği. Hadi diyelim bu yıl + 2 yükselsin 82.9 a dayanır. Kaldı ki bu yıl her şehir çok güzel
İzmir ankara istanbul antalya bursa gaziantep hep merkezi ve dağılım olacak 32 ile .
Tüm illerin 80 puanda kaptması mumkun değil -
@niskanen aynen. ben hala konsensus 2015 çözüyorum. değişiklikleri sadece okudum bi kaç kez.
-
@safiTÜRK69 belki de tam tersi olur bilemezsin
-
74 puan var olabilme ihtimali var mı
-
@ddguy bende aynı fikirdeyim.
-
Arkadaşlar merhaba benim anayasa hukuku, idari yargı, idare hukukundan çok konu eksiğim var elinde bu derslerden özet notu olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim..
-
@burhanyamangil facede gruplarda vardır kardeşim
-
başvuru yaparken sadece il olarak mı tercih yapıyoruz?merkez mi ilçe mi olacağı mülakat sonrası mı belli oluyor?ilk defa gireceğim için bilmiyorum. bilgisi
olan varsa sevinirim. -
@zamangeciyor ili seçince sağda kaç ilçeyse o kadar seçme bölümü çıkıyo ve sıralıyosun istediğin ilçelerden en istemediğin ilçeye doğru.
-
@HaniYaKi teşekkürler.
-
herkes çok kontenjanı olan illere yoğunlaşmış ama bu işin kurum sınavı da var İstanbul da dahil olmak üzere büyükşehirlerin kurum sınavları yüksek kapatacak gibi hissediyorum önceki senelerde de bu hep böyle olmuş 10-15 kişilik illerin kurum sınavları da kpss puanları da 80 altını da görünce kimse şaşırmasın
-
Arkşadaslar bu sıralamalarn gerilemesı ıl puanlarnı yukseltrmı 81.3 le Antalya yazmk ıstyrm ama ya gelmzse dıye de korkyrm bu yuzdn sızce gelrmi
-
@İnmyheart içimizi rahatlatmak için cevaplar arıyoruz ama bunun cevabını bulamayız dostum.basit bir örnek vereyim; mesela antalya için 85*5= 425 kişi sınava girebilir ve ilk 1000den 425 kişi de bu ili tercih ederse 87 puanlılara bile gelmez, aşırı yüksek kapatabilir. yani tamamen talep meselesi bu sorunun cevabını böyle bulamayız...
-
@HaniYaKi evet bn de oyle dşunup korkuyrm
-
@İnmyheart yılları net hatırlamıyorum büyük ihtimalle 2013te antalya ve bursa yüksek alım yaptıkları halde 82 ile kapatmışlardı, bir sonraki sene düşük alım yaptıkları halde 74 le kapatmışlardı.
-
@İnmyheart umarım herkes istediği illere girer dostum, lakin bu sistem o kadar saçma ve haksız ki....
-
@HaniYaKi aynen lanet sıstem
-
bu 90 puanlılar nerede onlar nereyi yazacaklar ben de onu merak ediyorum. öyle korkuttunuz ki yazamıyorlar galiba,yazmayacaksanız özelden atın gerçekten merak ediyorum
-
Ankarada hangi vergi dairesinde çalışlır?Ankarada yeni vergi dairesi çok lüks bi yerde.Ama ilçe vergi dairelerinde mi çalışılcak atıyorum dikimevi gölbaşı bilginiz var mı?İstanbul merkez diyor ama bakırköyde de çalışıyosun Ankarada mı böyle olur?Oecd binasında eğitim oluyoda