2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@adam-simith valla kardeşim bu vebaldir şurayı yaz diyemem ama mantıklı düşün içinden geçeni yaz muhakkak ki bir kaç il 75 altı görecektir o da şansına artık. Rabbim yanında olsun inşallah doğru ili bulursun
-
@ozlm puaniniz kac acaba bende dusunuyorm ama net degilim konya ve artvin arasindayim
-
@safiTÜRK69 tamamını bilemesin hocam zaten duyumunda bi şekli var
-
@malthusss korkum 10 kişi alıyor olması ama deneyeceğim
-
@merkantilist evet çok rastlıyorum 83 lerin sıralaması ne
-
Arkadaşlar özelden, diğer sosyal medya mecralarından yazdığınız şu puanla nereyi yazayım? Hocam sizin kesin tahmininiz vardır? Hocam kimseye söylemem ama zor durumdayım bir yardımcı olun? Hocam lütfen vs.
Çok büyük yeminim var, bırak birisine fikrimi söylemeyi, kardeşim girecek olsa yönlendirme yapmam. Allah aşkına bu kadar değişkenin olduğu, 30'dan fazla il'e alımın olduğu, kiminin çok az, kiminin fazla alım yapıldığı bir sistemde benim tahminim var, şu ile girebilirsin demek mümkün mü?
Bu sistemde kardeşiniz payına düşeni aldı, dürüst olacağım size karşı geçtiğimiz yıl yaptığımız işten dolayı binlerce kez pişmanız, biraz milletin ısrarına kapıldık. Bir daha bana illerle ilgili soru sorulacaksa, cevap verebileceğim şeyler olsun lütfen!
Ankara'da nerede uygun ev tutabilirim? İzmir'de nerede oturmak gerekir? Konya'da bu maaşla rahat geçinebilir miyim? Ben artık işin bu noktasındayım. İstanbul için bu maaşla geçinilmez demekte çok anlamlı gelmiyor dostlar, elbette zor ama sonuçta sınavda alımın neredeyse yarısı İstanbul ili için. İstanbul'a 400-500 kişilik alım olsa elbette insanlar durumları maaş ve yeterlilik düzeyinde değerlendirirdi. Bu nedenle, Allah her zorluğa karşı insanoğlunun geliştireceği bir formül olsun diye akıl ihsan etmiştir. Diyelim, İstanbul'da 3 arkadaşımızın çalışacağı yerde kiralar, 1500-2000 TL arası. İki veya üç kişi bu eve çıktığı vakit, kira sorunu otomatik olarak ortadan kalkacaktır.
Dostlar, son bir şey burada yazılanları okuyun, değerlendirin ama tercihinizi kendiniz yap'ın. Allah yardımcınız olsun, şu işe bak, önce ilan probleminiz vardı, o çözüldü, şimdi de il tercihi problemi. Bu hayat, hep böyle maalesef, size bir engeli geride bıraktırırken, yeni bir yokuşu da önünüze koymayı ihmal etmiyor.
-
@cenkk kardeşim benim hakkında hayırlısı olsun kimseye sorma içinden geçeni yaz umut ederim ki dilediğin şehir önüne gelir...
-
@Antimülakat kesinlikle katılıyorum geçen seneki iyi niyetli girişim sabote edildi ki bugun durum çok farklı değil okuyorum forumda facebookta başka yerlerde yorumları. Arkadaşlar samimi olun sonra diyorsunuz mülakatta her soruyu bildim ama giremedim ee giremezsin tabi kaç kişiyi ağlattın belki . (spekülasyon yapanlara sözüm )
Ama benim önerim var. Bu yıl çok farklı bi şekilde sıralamalar yüksek ve puan aralıkları çok sıkı
İL YAZMADAN sadece puan ve sıralama listesi oluşturulursa dağılım için fikir verilebilir. Bi bakıosun bi sürü 85 var 83 var aralığı aşağı yıları görebilmek faydamıza olcak. Bunun İÇİNDE sizin öncü olmanız gerek. -
spekülasyona kurban gidip 77.63 le istanbulu yazmıştım 77.66 ile kapadı. İnat ettim 82.6 aldım gene istanbul yazcam. Kimsenin lafına kanmayın gençler puanlar 30 dan fazla ile dağılacak öyle ahım şahım yüksek kapatmaz rahat olun ders çalışın...
-
@Antimülakat Yok arkadaş artık tek başıma kendi evimde kalmak istiyorum..Arkadaşla felan kalamam.Hem evlenince ne edecez
-
@miss-smith benim 4707 nereye baksam 83. Nereyi dusunuyosun hocam
-
@miss-smith misimmmm biz napcaz kuzu yaaaa
-
@ddguy sizde mi 83 lusunuz. 83 puanlar çok düşünceli valla
-
@miss-smith hocam puan aralık tablosu bile bizim kasıtlı yaptığımız bir şey noktasına getirilebilir. Bu nedenle sizden ricam beni bu sene hiç bu girişimlere dahil etmeyin. Ben uzun zaman matematik öğretmenliği yaptım ama benim matematiğim GUY söz konusu olunca abaküs dönemlerine geriliyor. Kusura bakmayın, benden GUY hesabı kitabı çıkmaz. Hem etik olmaz, hem yakışık kalmaz, hem de geçen yıl az puanla sınavı kaçıran dostlar samimiyetimizden kuşku duyar.
-
arkadaşlar şimdi biz Allah nasip ederse sınava gireceğiz ama şimdi hukuk kitabı aldım bugün soru bankası ama kitapda cevaplarda 2017 anayasa değişiklğine göre cevap verilmiş diyor ama daha referandum olmadı kendi notlarımız yeterli olur mu sizce
-
@niskanen ticaret , idare ve cezada değişiklikler var onları kastediyordur. refarandumdan ayrı şeyler onlar.
-
@kzxp hsyk CB üye sayıları gibi konularda olası değişikliğe göre cevap verilmiş sizlere sormak istedim
-
@Antimülakat anlıyorum hocam haklısın. Zaten bu sene ilk günden her ortamda vahşice il oyunları oynanıyor.
-
@niskanen İlginç. sanırım refarandumu geçirmiş hocalar:)
-
@lal ben 83 değilim maalesef 83 puanım olsa zerre dusunmezdim