2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@oguzhan06 basvru gonderdikten sonra geri alinmiyo mu kesin?
-
Arkadaşlar maliyede ödenek aktarmaları %5 di %10 oldu ayrıca MSB lığında üst yönetici bakandı müsteşar oldu bunu dışında başka değişiklik varsa yazabilirmisiniz rica etsem
-
Arkadaslar basvuru yaptim fakat basvurunuz yapilmistir tarzinda bisi yazi falan gelmedi smdi ben nerden anlicam basvuru yapildigini gonder tusuna bastim ama basvurunuz alinmistir gbi bisi yazmadi
-
@şengüll öyle bir şey demiyor zaten başvurularım bölümünden bakabilirsin
-
dün açıklanan yds ilkbahar sonucumu başvuraya getiremiyorum bilgisi olan var mı ? illa öncekini mi koycaz
-
@samuelson peki size sira no verdimi bana vermedi de
-
@samuelson 10 değil 20 oldu kardeşim ödenek aktarması
-
@Misfit yds yi neden istiyor acaba oecd çok taraflı vergi dairesine sonradan çağırırlar mıki bildiğim kadarıyla yabancılarla toplantılar oluyormuş
-
@samuelson kardeşim 20 oldu sanırım
-
@şengüll başvurularım bölümüne girip, aday numaranıza bakın o aynı zamanda sizin başvuran kaçıncı kişi olduğunuzu gösterir
-
@samuelson dostum emin misin msb n da üst yöneticinin müsteşar olduğundan .. ben araştırdım bakan yazıyo
-
3 hafta kalmış dediler.
-
@angarabebesi bakandi mustesar oldu
-
![alt metni](![alt metni] https://www.kariyerkitaplari.com/2017-gelir-uzman-yardimciligi-cikmis-sorular-suvari-akademi-pmu23279
-
Bu kitap kimde var. Kasım 2015 soruları var diyorlar
-
@guyguy123 sağol Hocam peki ödenek aktarması ne şekilde değişti 10 mu 20 mi
-
Bu en son değişiklikleri nerden öğrenebilirim acaba!!
-
-
@dlkdr hay Allah razı olsun senden Ben görmemiştim bunları Inşallah kazanırsın kardeşim
-
@O'connor hakkaten icinde var yaziyor kasim sorulari. kitap ince gorunuyor, icinde defterdarlik sorulari da mi var