2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Eee çayı kim yaptı bugün?
-
@miss-smith çaylar benden kimse benden iyi çay demleyemez
-
@gunes 'KPSS A grubu'
-
@aycan çayın markası ne her çayı içmem ben:)
-
@aycan o zaman soru iyi çay, çayın üzerine su dökerek mi yapılır yoksa kaynamış suyun üzerine çay dökülerek mi
-
@guylassakartık çaykur tiryaki ben de bundan baskasini icemiyorum
-
Puani yuksek ve istanbul dışında olup istanbul yazanlar var arkadaslar ama bu 850 icinde kucuk bir kesimdir . ( biri de ben puan 86.66 ) Istanbulun puani 77 lerde kalsa da kurum sinavinda dusuk olmayacağını dusunmuyorum gecmis yillara bakılınca da böyle görünüyor. Bu saatten sonra orayi yazsaydimlari dusunmek yerine sinava odaklanmaliyiz . Listeye giremeyenler de cok uzulmemeli mutlaka ekim kasim gibi yeni ilanlar gelecek .
-
@aycan öyleyse içerim çaykur tiryaki efsane ya çok hoş bir tadı ve yoğun bir demi var. Ama liptonda iyidir 3 dk da demlenip güzel çay içmek isteyenlere tavsiyemdir. Sabahları lipton ikindi akşam haftasonu çaykur:)
-
@guylassakartık inşallah olur hocam. Yananı görür Allah
-
@kilici Kahveci kızı olaraktan size iyi çayın sırrını veriyorum gençler not alın çayı demlemeden önce çayı söyle bi suyun altına tutun tozu gitsin sonra suyu kaynatın aman ha çaydanligin üstüne çayı katıp koymayın çay yanar şu kaynadiktan sonra çayı demleyin can alıcı noktası burasi dikkattttt 13 dakika demliceksiniz kısık ateşte çay içmeye hazır tabi ki de Çaykur Tiryaki
-
@dude görür inşallah:) yanıyorum hem de nasıl very hot:)
-
@kilici hocam kaynamis suyun ustune cayi dokunce bence tam demlenmiyo cay tadini alamiyorum. O yuzden caydanliga suyu koyup kaynamaya birakirken demlige de cok cok az su ve cayi koyup su karnarken yavasca o sicaklikta demini birakmasini sagliyorum. Kaynamis suyu da demlige tek bir yerden dokunce caylar haslanmamis oluyo. Afiyet olsun
-
@guylassakartık bi sevemedim şu liptonu
-
@O'connor gerçekten ismini dahi görünce geriliyorum. sen şu "84le urfa yazdım korkuyorummmmm" ya da " yok insanlar emin şekilde kaynak istiyolarmış sınava girceğini bilip sen ise 84 yanlış yqzmadım 84le korkup stres yapansen değilmiydin. Her sayfada ve sınav başvuru saati bitmeden de yaklaşık 763728284773 kere urfa şampiyonlar ligi de ligi yazan sen . Kardeşim senden rica ediyorum vazgeç artık. Şu sonuçlar açıklansın da gir şu lige biz de kurtulalım sen de . Neymiş bu be offf
-
@aycan Evet doğru cevaplar ama bu bahsettiğiniz kısa zamanda hemen içmek için. Kaynamış suyun üzerine çayı döküp uzun süre bekledikten sonra çok lezzetli oluyor.
-
@ddguy Kahveci kızına itiraz edemem o ne diyorsa odur
-
@paaschegibiruh sakin ol başkan her il için bu yapılıyo Antalya için de demediklerini birakmadilar sen sakin ol dersine bak bırak şu milleti
-
@kilici sabırsızım ben hocam çayı da kendime benzettim
-
@kilici Estağfurullah canimmmmm
-
@ddguy estagfurullah diyip taktin gozlukleri