2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
iyi niyetle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar yanlış anlamasın sözüm sizlere değil
-
Ankara şampiyonlar ligi olcakmış bu cümleyi çok zor unuturum.Puanım Ankaraya rahat yeterken gittim İstanbul yazdım acayip bi duygu.İnşallah kurum sınav kapatma puanında sevinirim
-
@guyguy olan senle bana oldu
-
@guyguy haline şükret bence 82 ile bursaya 82 ile antalyaya 80 düzce kocaeli rizeye gidemeyenlerde var
-
Konya şampiyonlar ligi olmaz 79 la kapatmış hakkımızda hayırlısı.ama Ankara'dan yüksek kapatması ilginç tabi .vesselam
-
Bana yardım et diye yazan özellikle düşük puanlı arkadaşların neredeyse hepsine İstanbul yaz bence dedim tahminimde yanılmadım şükür vardır belki benden fikir alıp İstanbul yazan onları tebrik ederim kazanamayanlar içinse ne desek boş sistem o kadar berbatki Canlar yanıyor gözlerden yaşlar akıyor Allah yardımcıları olsun yalnız şimdi değil ama pes ettiklerinde kaybederler. Yüksek kapatan illere gelince tamamen sürpriz oldu ben Ankara ve İzmir diyordum onu hiç tutturamadım. Arkadaşlar kazananları tekrar tebrik ederim hakları eğlensinler gülsünler ama burada değil duyarlı olmanızı rica ediyorum.
-
@bezgin38 bn diyorum o cümle bütün dengelri alt üst etti.Bakın İzmir ve Ankara aynı seviyede.
-
Batmannn girdin mi
-
Arkadaşlar listeye girenleri tebrik ederim umarim nihai listede de adimizi gormeyi Allah nasip eder. Kaçıran arkadaşlar bırakmayın çalışmayı şurda kpssye pek bisey kalmadi yuksek puanlar almak icin asilmaya devam. Onumuzdeki alimlardaki sansimizi da kaybetmeyelim morali bozup. Yalniz bir tercih sonuclarinda daha anlamis bulunmaktayiz ki icinden geceni aklina yatani yazan kazandi. Sacma sapan muhabbetlerle algi yaratanlar elbet karsiligini bulacaklardir.
-
burda bas bas bağırdım bursayı yazanlara yazık olacak diye şimdi onlar düşünsün
-
Sonuçlarda beni tek şaşırtan ankara oldu. Cobweb teoremine benzedi bursa,antalya ve istanbul puanları. Herkesin hakkında hayırlısı diyelim.
-
Babam kızıyor evde daha ders yok diye Batman 77.9la kapattı benim 77.4 tü
Uzgunum 5.yilimdi her yıl tercih ettiğim şehir bı turlu gelmezdi elim kolum bağlandı bu defa doğu yazayım dedim mecburiyetten di soktayim çok büyük nasıl artık çalışırım nasıl -
@guyguy evet ya bide yığılma var sizin puanlarda yüksek puanlılar yazıyor sıralamaya girsen bile kurum sınavında kaybedersin dediler, ankara yazaydımda kurum sınavında eleneydim böylesi çok acı
-
@Hipokrat inşallah dediğin gibi olur..kurumda nasıl olacak bakalım
-
@Mimar 77,4 tü girmiştr:) ezberletti puanını
-
Listeyi gören paylaşabilir mi?
-
Giremedim
-
-
@siyasetbilimci kardeş sana şu süreçte o kadar kızdım ki görmekten gına gelmiştim. Ama yeminle şimdi karnım çok yandı içim cız etti öyle deyince, çok yazık olmuş elhamdülillah de geç isyan etme nasipten öte yol yoktur Allah gönlüne göre versin keşke İstanbul yazaymıştın be
-
Olmuyor kardeş çok acı cokk