2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@meltem_90 bu soruyu motive amaçlı soruyor o zaman motive edelim. Girebilir
-
@dude hocam ciddi cevaplayabilirsiniz işi zorsa kötü bi dönüş yapmam:)
-
@meltem_90 GİREBİLİR HOCAM
-
...............
-
@Mimar hocam asgari ücrete özelde çalışıyor bi fikir almak istedik
-
@meltem_90 Kpss puanı kaç. Temeli iyiyse rahat geçer. Yok iyi değilse üzgünüm
-
@meltem_90 hocam denemelerde kaç net çıkarıyor? Alt yapısı iyi mi? Kısa süreli çalışmalarında verimli çalıştığına inanıyor mu? Eksiklerini tamamlamış mı?.... yani o kadar çok değişken varki. Ama tabikide girebilir. Bi KPSS ayarında sınav değil.
Buradaki insanları (ya da benim gibilerini) zora sokan daha önce çıkmış sorularin tekrar çıkma ihtimali. Bu da bir külfet oluşturuyor. Şöyleki tamami ya da büyük kısmı özgün olsa oturur sürekli konu tekrarı yapılır. Ama öyle bir durumdayızki aynı soruların tekrar çıkma ihtimalini bile (ki çıkacağı konusunda bir kesinlikde yok) göz ardi edemeyip resmen ezberliyoruz. tekrar tekrar imece yi bitirmek gerekiyor.
Şahsım adına ayni sorular çıkar ve listeye giremezsem kahrolurum. Bu nedenle riske girip çıkmış sorular üzerinde bi program yaptim. Sonuç olarak kimsenin girip giremeyecegi belli olmayan bu sınavda içini karartmasin motivasyonunu yüksek tutsun. Çok uzattım galiba
-
@dude 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
a sokan daha önce çıkmış sorularin tekrar çıkma ihtimali. Bu da bir külfet oluşturuyor. Şöyleki tamami ya da büyük kısmı özgün olsa oturur sürekli konu tekrarı yapılır. Ama öyle bir durumdayızki aynı soruların tekrar çıkma ihtimalini bile (ki çıkacağı konusunda bir kesinlikde yok) göz ardi edemeyip resmen ezberliyoruz. tekrar tekrar imece yi bitirmek gerekiyor.
çıkmış sorulardan çıkmazsa bittiğimin resmidir
-
@dude gayet yerinde olmuş cevap çok teşekkürler. aslında gunde 3 guy denemesi geri kalan zamanlarda eksikler üzerine tekrar yapılırsa bence ikisi birden halledilmiş olur nacizane:)
-
@meltem_90 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@dude gayet yerinde olmuş cevap çok teşekkürler. aslında gunde 3 guy denemesi geri kalan zamanlarda eksikler üzerine tekrar yapılırsa bence ikisi birden halledilmiş olur nacizane:)
sınava 2 gün kala bunları yetiştirebiliyorsa zaten geçer o sınavı
-
@meltem_90 hocam o bu sene KPSS'ye hazırlananlar için geçerli benim gibi iyi puan alıp yatanlar için değil
-
-
Dostlar ben an itibariyle bırakıyorum. Iki gün de düğünde olacam. Şimdiden tüm samimi forum sakinlerine başarılar diliyorum. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
-
@meltem_90 hocam o bu sene KPSS'ye hazırlananlar için geçerli benim gibi iyi puan alıp yatanlar için değil
puan kaç hocam? sen de benim gibi ilan gelene kadar hiçbir şeye bakmadın ilandan sonra yetiştirmeye mi çalışıyorsun
-
@meltem_90 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR hayır onun icin değil @dude için guy ilanı geldikten sonrası için dedim:)
doğmamış çocuğa don biçmek tam olarak bu oluyor sanırım. hayırlısı olsun
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Dostlar ben an itibariyle bırakıyorum. Iki gün de düğünde olacam. Şimdiden tüm samimi forum sakinlerine başarılar diliyorum. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
kardeşim git kafanı güzel bir dağıt sen geçersin gibi geliyor bana hislerim kuvvetlidir benim allah'a emanet.
-
@SR 84.50 hocam. Aynı durumdayız
-
@SR ben değil bi arkadaş
-
ben yine karıştırıp kendim cevap verdim
-
@SR 84.50 hocam. Aynı durumdayız
Sende mi urfa @dude