İZMİR GUY
-
Biz de burada toplanalım
-
+1 Hayırlısı olsun herkes için
-
@swwllx kaç puanla izmir düşünüyorsun:)
-
Merhaba, 84.82 ile izmir düşünüyorum .
-
@gozde41 82.6 senin kaç canım:)
-
@JulCaesarrr hayırlısı olsun. Izmirli mısınız?
-
89.09 kesin izmir benimde
-
@swwllx Mersinliyim de kadro sayısı 25 olduğu için riske atmak istemiyorum.
-
@JulCaesarrr anlıyorum haklisiniz tabi. Izmiri pek dillendiren yok, bakalım nasıl bir sürpriz olacak.
-
Günaydım arkadaşlar. 82.58 ile bende izmir düşünüyorum.
-
@hkkcndr @geleceğinuzmanı sizlere de hayırlısı olsun:)
-
81.22 benim de izmir düşünüyorum sizce çok risklimi
-
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar, kazanın sınavı da sonrasında nereden ne kadara ev bulunur? Bilmeyenlere yardımcı oluruz inşallah.
-
@gozde41 bence çok riskli değil. O kadar çıkacağını düşünmüyorum. Ama bu benim fikrim. Etkisi altında kalma. Sonucu bilmemiz imkansız
-
@hkkcndr bende öyle düşünüyorum aslında hatta kpss ye çalışmaya başladıgım günden beri izmir olacak diyerek başladım ama puanları ve yapılan yorumları gördükçe korkuyorum
-
Izmır egede acılan 2 ilden biri ve çok gözde benimde alternatiflerim arasında ama kurum sınavı olayı korkutuyor
-
@gozde41 sıralama için risk oluşturmaz ama kurum sınavı herkes için zor olacaktir.olumsuz düşünmeden ders çalışmak hepimiz için tek çıkış yolu diye düşünmekteyim.
-
@Antimülakat çok teşekkür ederiz.Arkadaslar ben izmirliyim, ödemiş ilçesinde yaşıyorum. Şehir hakkında fikir almak isteyen olursa yardımcı olabilirim:)
-
@xSevalx sıralamada giriyim de kurum sınavı sonraki konu
-
Dostlar hepinize basarilar. Bende 81.68 puanla nasipse talibim izmire ,endiselerim olmakla birlikte.sizden bu puana yazmamin risklerini mantigini ogrenmek isterim.Allah hepimize gonlumuzdekini nasip etsin.