İZMİR GUY
-
Ege de başka ilde alım yok. İzmire talep mutlaka yüksek olacak. Puanı 84 üstü olanlar gonul rahatlığıyla yazsın. 82 üstü olanlar yazarken iki kere düşünsün. 82 altı boşuna hayal kurmasın...
-
Ve biri gelir bütün moralleri bozar..
-
@hepbiacaba ben bu kadar abartı rakamlar olacağını sanmıyorum
-
Arkadaslar belli ki bu basligin altinda hepimizin gönlünden gecen izmir.hepimiz en azindan burda samimi olursak puanlarimizla ,dusuncelerimizle birbirimize bir nevi yol gosterebiliriz.Lütfen samimi dusuncelerimizi dogruluk payiyla yazalim ki ortaya ufak capli da olsa bir tablo cikarabilelim
-
@hepbiacaba bu şekilde kesin ifadelerle konuşarak milletin hevesini şevkini kırmanıza gerek yok.
-
@m-sefa aynen size katılıyorum.5 büyük il sınav açmış durumda puanlar dengeli bir şekilde dağılacaktır diye düşünüyorum.Abartiya gerek yok yani...
-
İzmir hakkında bir kaç bişey yazmak isterim amacım kimseyi yanlış yönlendirmek değil sadece kendini fikirlerimi söylemek istiyorum
İzmirde okudum sonrasında İzmir'de kpss için dersaneye gittim genelde ilk 30-40 içinde yer alırdım denemelerde kpssden de 84 puan aldım böyle 3-4 kaliteli dersane var İzmir'de.. Dersaneye gitmeyenlerde var.. Çevre illerden Manisa Aydın Balıkesir gibi tercih yapacaklar da var.. Bunların yanında bir de Ege insanı pek dışarı çıkmayı sevmez bir sene daha kalır yine Ege ister enteresan bir şekilde bu konuda tutucular. Halkbankta 63 aldım İzmir tercihi yaptığım için millet 52yle uzman oldu 70e yakın ilin mülakatına kalacak bir puan bu arada.
Bütün bunlara rağmen kimse kaçla kapatacak bunu bilemez ama benim tahminim 80 üstüne çıkma potansiyeli olan iki şehirden biri kaçla kapatır bunu görecez -
Tamam tamam kizmayin sizin istediğiniz gibi yazayım. Yüksek puanlilar zaten sGK müfettslik uzmanlık denetmenlik falan hep aciklanicak onlara gidecek. Puanlar da eşit dagilacak hatta izmir Guy tarihi düşük puanlarla kapatacak.üstüne sGK denetmenlikte de 9. Promosyon patlatacak. İyi mi
-
Benim puanım 85.5 kesin demiyorum ama alternatif arasında izmir
-
@gozde41 kimsenin moralini ve motivasyonunu bozmasına izin berme. Burda herkes doğru söyleseydi senelerdir bu iller 90 altına düşmezdi. Sen öyle yola çıkmışsın yolunu bozma.
-
@hkkcndr çok teşekkürler
-
arkadaşlar bende izmirde okudum, hali hazırda da yüksek lisans yapıyorum izmirde, bnde halkbank sınavında @totti kardeşim gbi elendim neredeyse izmir hariç her yere puanım yetiyordu, ama halkbank"da puanın yükselmesinde çok tercih edilmesi kadar kontenjanında çok az olması bi etkendi burada halkbanktadaki kadar kontenjan az değil, şimdi biliyorum bi çok insan banada kızacak bayağda bi eksiye maruz kalacam ama @hepbiacaba nickli arkadaşım büyük ölçüde söylediklerinde haklı, ben halkbankta o sukutu hayalin ne olduğunu pişmanlığın ne olduğunu çok iyi bildiğim için sizleri uyarmak isterim, en acısıda kazananlar için ayrı mülakat sayfası açıldığında sen onların bir çoğundan daha başarılı olduğunu bildiğin halde yola devam edememek çok koyuyor insana, kimseyi manüpüle etmek gbi bi çabam yok zaten izmiride yazmayacam, 74-75 ile ooo kazandım diyenleri görüp sen 80"le açıkta kalınca insan çok sevdiği şehrede lanet ediyor, bide komuşuya akrabaya arkadaşlara açıklma derdi vs. Allah hepimzin yardımcısı olsun
-
Eger sgk uzmanlik ve denetmenlik aciklanmazsa ya da aciklanir da olumsuz olursa muhtemelen ben de İzmir'i yazacagim. 2016 puanim 90 siralamam 500 lerde. Herkes icin hayirlisi olmasi dilegiyle.
-
83.4 ile ben de izmir dusunuyorum ama tabiki 24 gun var fikirler degisebilir herkes icin hayirlisi olsun
-
şu an aynu durumdayım puan 91 sıralamam 253 sgk bekliyorum izmirle bursa arasındayım
-
bornova bizim evimiz .)
-
Arkadaslar nedir son durumumuz.son degerlendirmelerle tahmini kaclari gorecek gibi?
-
Ben de İzmir yazıcam. Puanım 86. Beklediğim bi mülakat sonucu var ona göre hareket edicem.
-
87,3 ile izmiri yazıcam özellikle ikamet ettiğim kemalpaşa ilçesinde kontenjan açılsın çok isterdim ama buna da şükür diyelim.izmir güzel bir şehirdir.ayrıca puanı 80-81 bandında olan arkadaşlar bence daha yüksek puanlıları gördüklerinde korkmasınlar.taş çatlasa yine 80-81 bandında kapatır.bu zamana kadar 81 üstüne çıkmamış da şimdi mi çıkacak.manipülasyonlara gelmeyin.puanınıza güveniyosanız gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz.
-
@Ragnar-Lothbrok basarilar dilerim arkadasim kurum sinavinda.insallah gonlune gore olur hersey.81.68 benimde fakat hernedense etkide kalip tereddut yasiyoruz bu puanda. Cevrende arkadaslarindan yada tanidiklarindan izmir e talep durumu nasil bilgi verebilirmisin.fikir edinebilelim.