Ankara Guy Champions Leage
-
Buyrun Ankarayi böyle alalım arkadaşlar
-
Dur, şimdi biri gelecek '' benim bilmem kaç tane arkadaşım var +90 puanlı Ankarayı yazacağız hep beraber'' diyecek.
-
Devleti temsilen çalışacak kişilerin dürüst olmasını bekliyoruz.
-
Arkadaşlar ankara en son alımda 400 kişi 85 ile mi kapattı?
-
Sıralama 79, kurum 85 idi.
-
o değil de kurum kaçta kapatır acaba
-
86 ile buralardayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, hak eden kazansın
-
Ben de 86 puanla basvurmayi dusunuyorum 90 ve 95 alan kisinin bu seneki siralamasini bilen var mi
-
Puanım 91 ve başvurmayacağım arkadaşlar.
-
En büyük algı ankarada yapılıyor. Tamam popüler bir yer ama 775 kişi girecek sınava. Öyle dev şekilde yüksek kapatmaz.
-
@Econumist neden basvurmayacaksiniz ben de korkuyorum da kurum sinavi yuksek kapatir diye mi
-
@vmy gecen senede kurum sınavları 81-85 aralığında kapatmıştı ankara diyosak bi kac dogru daha fazla yapmalıyız normale göre malesef.
-
@msaka Kurum sınavı yüksek kapatır diye değil. Girsem başarılı olacağımı da düşünüyorum ama hedefim GUY değil. Boş yere puanları yukarı çekmemek için başvurmayacağım. Sınava giren arkadaşlara bol şans, başarılar şimdiden.
-
@Econumist gecen seneye gore daha az alim oldugu icin de biraz daha yukselirse gercekten sampiyonlar ligi olur
-
@Econumist Allah razi olsun:) 90 ustu hep sizin gibi yapsa ne guzel olur:) siz olsaniz 86 puanla ankara yazar misiniz peki guy isteseniz
-
@Econumist belli ki tecrubelisiniz bana bi akil verin nolur 86 puana ankara risk mi sizce bi de 90 puan kac netiniz vardi
-
@msaka Ankara 10 kişi alsa yine gelir kardeşim sana ne riski
-
Hocam Dörtlüden toplam 77 falan netim vardı 91 puan için. ben istesem Ankara yazardım tabi kardeşim bu işin yeri ankara aslında bence siz de yazın gelir inşallah...
-
@uzman 90 ustu cogunlugun ankara yazdigi bi durumda kurum sinavinin kac yuzbinlere cikabilecegini de dusundun mu
-
@Econumist anladim benim de 72 netim vardi ama gk gy cok kotu oldugu icin heralde 86 aldim:) guveniyin kendime di mi