Yani su gun su saatte aciklanacak demek cok mu zor bu nedir yaa 10000 kisi hayatindan bir gununu sadece sinav sonucunu beklemeye verdi bugun ve baska bise yapamiyoruz nereye gitsen aklinda ayni sey aya ciksak dur ben bi bakiyim sonuc aciklandi mi acaba dicek durumdayiz lanet olsun boyle sisteme bu kadar insani maddi manevi bu derece zorlayan sisteme gercrkten lanet olsun
msaka tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Obra arkadaslar Allah askina yapmayin yaa kurum simavinin kolay oldugu filan yok ben de 86 aldim ama kpss sorularinin yarisindan cogunu yaparak aldim ama kurum simavinda 85 icin 85 sor yapman lazim yani emin ol sorular daha basit de olsa kurum sinavi cok daha zorlayici yani bunu neden anlamiyosunuz bu kadar genis bi alanda simava girip basarili olmak cok mu kolay kpssde bildiklerinden cikar 86 alirsin bilmedigim.cikar 80 alirsin yani bu kpss puani da bu kadar belirleyici sanmaniz yanildiginiz nokta
-
@umutsuz1990 arkadasim o birikim dedigin sey kafana kazinmiyo senin bilgiler unutuluyo onlari syrekli kafada tutmak icin araliksiz calisman gerek kpssden 86 aldim ve cok net soyluyorum 1 ay calismayip ayni sorulari tekrar cozeyim 80 bile alamam yani bu boyle bi lanet maalesef o yuzden su fikirden kurtulun 86 alan adam bi seviyeyr gelmis ordan geri dusmez diye bisey yoook
-
@İnmyheart sana bir tavsiye gk gy calisma o kismi tamamen unut puana etkisi cok cok az ayrica sure kisitli calissan da ise yaramiyo tamamen alana odaklan gk gy de 20 soruda bir puan oynuyo ama alanda 1 soruyla bile fark yaratiyosun
-
@Duesenberry sizin korkmanizin 80 ustu kisilerin korkup korkmamasina bagli olmasi cok tuhaf gercekten adam 82 aldi diye korkmamak zorunda mi .o korkmadigini soylese senin icin rahat edecek mi gecen seneki siralama farkli ve bunu biliyoken yuksek puanlilar korkmuyosa ben de korkmiyim mi diceksin ahahaha
-
@hobbes olsun cok sagolun Allah kalbinize gore versin
-
Herseyi gectim o sinava 2 tanecik tarih sorusunu sokmasalar nolur sanki en uyuz kismi tarih calismak ne alaka neden yani off cildiracam
-
@Okocha guy simavinda yalnis cok soru var maalesef
-
RE: Guy sonuç bekleme platformu:)
Simdi aradim mesai saati bitmesine ragmen calismalar suruyo su anda dediler benim tahminim en kotu ihtimalle yarin aksama kadar aciklanir
-
RE: İSTANBUL GUY
@holywind ailem ankara kardesim istanbulu begenip begenmemekle ne alaka korkup salaklik yapip ankara yazmadim bu kadar yani simdi istanbulda kiz basima ev ararim kaxanirsam tabi
msaka tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@tusaoo hangi vergi dairesinde calisacagimiz ne zaman belli oluyo peki bilginiz var mi
-
@büyüks guvenlik sorusturmasi formunda fotomuzu baya bi kucultmek gerekiyo kareye sigmasi icin siz kuculttunuz mu acaba
-
@by123 hazirligi ortaokul veya lisede okuduysan buna iliskin diploma diyo garip olan ne
-
Arkadaslar hazirligi ortaokuldan once okuyan var mi aranizda varsa da ortaokul diplomasini mi bulcaz bulsak da o diplomada hazirlik okuduguza dair bise var midir ki
-
@by123 86 dogumlu oldugum icin bizim zamanimizda anadolu liselerine ilkokuldan sonra giriliyodu ortaokula baslamadan hazirlik okuduk yani sizin yas kucuk galiba:)
-
@by123 ortaokulda hazirlik okumustum ortaokul diplomam da yok nerdedir sizce
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@starkN ahahaha ya cok guldum Allah seni guldursun mulakatin iyi gecicek bence senin:) cok pratik zekalisin masallah
-
@Del-Piero sgk ile mi cakisti dilekce vermedin mj benim de cakisti dilekce verdim sgkyi 1 gun sonraya attilar
-
@ansızınbirilan baska bi mulakatla cakisma durumun mi var