Cebimde 5 liradan az param, bir tane sigaram, biraz sakızım ve olipsim var. Savaş ve barış'ın birinci cildi bitmek üzere, dexter'ın 4. Sezonuna geçtim. Bu günlere gelmek de çok güzel şükür bitti çilemiz hepinizin adına çok mutluyum
büyüks tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Sayın gelir idaresi başkanlığı iki yakamız bir araya gelmiyor.
-
@sofuoglu inşallah mesai arkadaşı olunca sürecin aşamalarını anıp geride bırakacağız üstadım, selamlar
-
@ksavdliybncıkymk, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Tabip raporunu devlet hastanesinden mi sağlık ocağından mı alıyoruz gençler nasıl alıyoruz bnde bunu sorayım bari
İstanbulda sağlık raporu istemediler değil mi? Benim gözümden kaçmış olur korkusu duydum
-
@alanyetersiz2 ustacım bilgiler çok iyi. Ama ben güvenlik soruşturmasında sadece kimlik bilgilerinin hepsini büyük harfle yazdım geri kalanını büyük harfle başlayıp küçük harfle devam ettim. Büyük harfle yazacaksın demişsin o şart mı evrakları yarın teslim edecektim hazırdı hepsi.
-
@guyguycu olmaz dostum ben süpermarketi yazmıştım sildirdiler. Kamuda çalıştın mı diye varmış o başlık
-
1 Ocak'ta izin yapıcaz de mi
çok mutluyum yaaa inşallah 2. Grup da güzel haberi tez vakitte alır
büyüks tarafından gönderilen son iletiler
-
1 Ocak'ta izin yapıcaz de mi
çok mutluyum yaaa inşallah 2. Grup da güzel haberi tez vakitte alır
-
@clattenburg dostum sevk işlemleri başlatmasak şubeye gitmesek kaçak olsak sorun olur mu acaba? Aynı durumdayım Aralık'ın sonuna kadar gitmem gerekiyor şubeye 25 Ocak'ta yer belli oluyor galiba.
-
Bursa Emniyeti'ni aradım. Soruşturma emniyet müdürlüğünde yapılacakmış ilçe ile kordineli. Evrakların gelip gelmediğini söyleyemem dedi. Istanbulda göreve başlıcam. Tahminimce ilk parti Ocak'ta başlar 2. 3. Grup çağırışları daha da uzar.
-
@guy63 eyvallah inşallah çok uzamaz başlamak
-
Beyler benim Aralık'ın sonuna kadar tecil ettirmem gerek bundan önce sağlık raporu ile bir celp dönemi erteledim. Şimdi nasıl erteleyebilirim. Bilgisi olan paylaşırsa duacısı olurum.
-
İlçe emniyeti arayıp evraklarımız geldi mi diye soranınız oldu mu? Ben Nilüfer Emniyeti'ni aradım ama konuştuğum insanlar hiçbir şey bilmiyor gibi konuştular.
-
@guyguycu olmaz dostum ben süpermarketi yazmıştım sildirdiler. Kamuda çalıştın mı diye varmış o başlık
-
@alanyetersiz2 bugün teslim ettim. Güvenlik soruşturması formunda herkes büyük yazsın. Sağolsun orada bi pc verdiler düzelttim onu. Çabucak işe başlarız inşallah dostlar
-
@alanyetersiz2 ustacım bilgiler çok iyi. Ama ben güvenlik soruşturmasında sadece kimlik bilgilerinin hepsini büyük harfle yazdım geri kalanını büyük harfle başlayıp küçük harfle devam ettim. Büyük harfle yazacaksın demişsin o şart mı evrakları yarın teslim edecektim hazırdı hepsi.
-
Güvenlik soruşturması formunda öğrenim durumuna lisans mezunu yazdım bir de tarih imza kısmında tarihi pc'de ayarlamayı unutmuşum içime dert oldu. Neden tarihi doldurmadım kabul etmezlerse diye
evrakları teslim edince çok rahatlayacağım