Arkadaşlar siyah takım yakalı beyaz gömlek dediler aldım ama erkek gibi oldum az zorlasam michael jackson illa beyaz gömlek şart mı ?
guyguycu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar çok şükür benim de oldu. 6 sene sırf Guy için hazırlandım sonunda hakkımla kazıyarak oldu.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
-
Arkadaşlar benim gibi guy mülakata kalıp kpss den 71-72 puanlar alan var mı? 81 le güle oynaya girdiğim kurum sınavı mülakat olmazsa hayal olacak
-
@abba10 deneyin her şeyi deneyin içinize sinsin:)
Az gasp ettik buraları kusura bakmayın bu da önemli
-
@Guy63 6 yıldır yaşadığım için o duyguyu alışkanlık yapıyor. Inşallah önümüzdeki bayrama Guy olarak gireriz.
-
Herkes açıklansın istiyor ben istemiyorum, yüzde 50 kazanma ihtimalim var o bile hayatta tutuyor..ya o listede olamazsam ölümüne korkuyorum
-
@1903bjk bende bilsem de anlatamıyorum cümleler kayıyor, bir de oradaki heyecan eklenince ne olacak bilemedim. Umarım mülakat gününe kadar toparlayabiliriz
-
Arkadaşlar sizin de benim gibi mülakat anılarınız kesik kesik mi heyecandan bazı anları hatırlamıyorum, orda otururken ruhumla bedenim ayrıldı sanki konuşan ben değildim, bir de 3.komisyonda bana üçü de soru sordu. Sesim hep titredi son şansımdı umarım komisyon heyecanı anlar
-
@aycan Tekirdağ için hocam
-
@aycan inşallah hocam 6.yılım bittim artık
inş sizin de olur
guyguycu tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar 10 yıl önce bimde 14 gün çalışmıştım yazmadm güvenlik soruşturmasına öyle teslim ettim sorun olur mu?
-
Arkadaşlar adli sicili il vergi dairesi adına mı alıyoruz ilçe falan değil değil mi? Bir de güvenlik soruşturması formu tek sayfaya sığmıyor arkalı önlü tek sayfa yapsak olur mu? Teşekkürler şimdiden
-
Belgeler hala yayınlanmadı bu kadar geç olması normal mi arkadaşlar?
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar çok şükür benim de oldu. 6 sene sırf Guy için hazırlandım sonunda hakkımla kazıyarak oldu.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
-
Keşke narkoz verseler uyanınca açıklanmış ve kazanmış olsak..hadi ama ya kalbim dayanmayacak
-
29 eylülde takılı kalmış,biriniz sınav duyurularına el atsın kafa atsın artık , F5 ağlıyor
-
@aycan inşallah hocam 6.yılım bittim artık
inş sizin de olur
-
@aycan Tekirdağ için hocam
-
Herkes açıklansın istiyor ben istemiyorum, yüzde 50 kazanma ihtimalim var o bile hayatta tutuyor..ya o listede olamazsam ölümüne korkuyorum