Soran arkadaşlara gibin önünden yazıyorum. Üst katta birkaç ışık yanıyor.
Duesenberry
@Duesenberry
Duesenberry tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@smith Yolumun üstü sayılırdı hocam geçerken bakayım dedim. İnşallah herkes için hayırlısı olur.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Geçen gece bayram havası vardı buralarda. Ee ilanı görmeden duyumculara inanmanın sonucu olsa gerek. @paretowilfredo nun duyumlarına uzun süredir itimadım yoktu ama diğer birkaç isim umutlandırmıştı beni de. Üzülerek söylüyorum ty da malumlara benzemeye başladı. Birkaç kişiyi tenzi ediyorum; duyumu ortaya atan alkışlanıyo. Konuya girene kadar da reklamlarla cebelleşiyoruz. Başka bir organizasyonda görüşmek üzere
-
RE: NİHAT ZEYBEKÇİ: ''İİBF MEZUNLARI BOŞUNA KADRO BEKLEMESİN!''
Şimdi rahat rahat konuşurlar bakalım seneye seçim zamanı böyle konuşabilecekler mi Bunların anladıkları dilden cevap vereceksiniz; kadro yoksa oy moy yok. Unutma bunları İİBFli.
Duesenberry tarafından gönderilen son iletiler
-
Geçen gece bayram havası vardı buralarda. Ee ilanı görmeden duyumculara inanmanın sonucu olsa gerek. @paretowilfredo nun duyumlarına uzun süredir itimadım yoktu ama diğer birkaç isim umutlandırmıştı beni de. Üzülerek söylüyorum ty da malumlara benzemeye başladı. Birkaç kişiyi tenzi ediyorum; duyumu ortaya atan alkışlanıyo. Konuya girene kadar da reklamlarla cebelleşiyoruz. Başka bir organizasyonda görüşmek üzere
-
RE: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Belge teslim etmeyenlerdenim. Dikkatimi çekti meslek hakkında baya güzelleme yapılmış. Ben de birkaç olumsuz tarafından bahsedeyim girecek arkadaşların bilgisi olsun. Belge teslim etmememin nedeni meslek hakkında yaptığım araştırmalar ve halen meslekte olan bir kişiyle görüşmem nedeniyle oldu. Öncelikle khknın iptali ve maaşlarının eski haline dönmesi sadece temenniden ibaret. Minimum 8 ay kurs hepinizin malumu. İş aşırı derecede stresliymiş, beni en çok etkileyen bu oldu. Guy olayım kafam rahat olsun mantığı
Hatta geçmişten şöyle de bir haber bırakayım size : Genç yaşta hastalıklardan ve intiharlardan bahsediyo şaka gibi https:// www. memurlar. net/haber/38654/meclis-e-stenograf-olmak-deveye-hendek-atlatmaktan-zor.html
Bunun haricinde bayan arkadaşların avantajı söz konusu. Mülakata katılacak herkese başarılar dilerim -
#NaciAğbalİstifa
Sizi özledik @memetsimsek
Akşamki etkinlikte birer tweet ile destekleyelim. -
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Adam twiti sildi ya geri şaka gibi
-
RE: NİHAT ZEYBEKÇİ: ''İİBF MEZUNLARI BOŞUNA KADRO BEKLEMESİN!''
Şimdi rahat rahat konuşurlar bakalım seneye seçim zamanı böyle konuşabilecekler mi Bunların anladıkları dilden cevap vereceksiniz; kadro yoksa oy moy yok. Unutma bunları İİBFli.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@francisysidro, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Watsap grubu kurup birşeyler yapalım dedim kimse cevap vermedi adam ortaya bomboş bir şey attı herkes bakan açıklama yapmış gibi ona kenetlendi
Son 5 ayın özeti..
-
RE: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
''Sayfaya ulaşılamıyor'' hatası alıyorum saatlerdir. Listeyi mesaj olarak atabilecek olan var mı?
-
@smith Yolumun üstü sayılırdı hocam geçerken bakayım dedim. İnşallah herkes için hayırlısı olur.