@nonbisinidem ne boş muhabbet yapıyorsunuz ya aktif olmak isteyen aktif olur olmak istemeyen olmaz lafı 1550 kişiye imiş insanlar mecbur mu twittera girip sürekli tweet atmaya efendi gibi bekliyor açıklanmasını size ne arkadaşz herkes senin gibi SGK ile kafayı mı bozmak zorunda nasıl bir mantığa sahipsiniz, birde sanki sen tweet atıyorsun diye mesleği sen mi hakediyorsun lafın ucunu da oraya getirmişsin etkinlik yapmak istiyorsan katılırsın, katılmayanlardan sanane ve size ne, forumu okumak da en doğal hakkı aktif olmamak da insanları neden bir kimsenin altına sokmaya çalışıyorsun
FrancisYsidro
@FrancisYsidro
FrancisYsidro tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@burcuburcu hahah rica ederim bende bu başlığa bakıyordum sınava girmeyeceğim halde sizin yüzünüzden aklıma düştü
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Arkadaşlar bu hafta açıklanır mı sizce? Kurumu arayıp bilgi isteyen falan oldu mu hiç merak ediyorum inşallah bu alım biraz seri yapılır diğerleri gibi olmaz
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
@burcuburcu burası " vakıf katılım " için açılmış başlık yanlış gelmişsiniz
-
Arkadaşlar hakikaten artık somut birşeyler yapmak isteyenlerden olusan bir watsap grubu kurup daha hızlı ve sağlıklı kararlar alıp uygulayamaz mıyız, grup kuruldu demeyin o grupların içi geçmiştir yeni bir grup hakikaten birşeyler yapmak isteyenlerden oluşan
-
Watsap grubu kurup birşeyler yapalım dedim kimse cevap vermedi adam ortaya bomboş bir şey attı herkes bakan açıklama yapmış gibi ona kenetlendi
-
@paretowilfredo kimseyi özellikle kastederek birşey demediğim halde alenen bana laf atıldı cevap vermek zorunda kaldım, tartışmaya girmekten memnun değilim bende kusura bakmayın
@black grubu yarın kurup linki atacağım -
İnanılır gibi değil ya, kim olduğuna dair hiçbir fikrinizin olmadığı bir insanın face'de yazdığı bir yoruma bakarak ne yaygara kopmuş burada, işte bundan bahsediyordum daha öncesinde de, evet duyumculara inanıp inanmamak herkesin kendi tasarrufunda ama 5 aydır gelen duyumlar yetmemiş gibi hala en ufak bir saçmalığa forumda seferberlik oluyor, gelin birşeyler yapalım diyince de kimseden ses çıkmıyor, çünkü burda kim olduğunu göstermeden takılabiliyor özgüven yoksunu insanlar böyle de zaman geçiriyorlar işte yazık, siz cumayi bekleyin bakalım 5-9 marta dikkat çeken resetat diye biride vardı hadi bakalım gorucez bütün duyumları, resmen insanın aklı ile dalga geçiyorlar sizde buna dünden razısınız
FrancisYsidro tarafından gönderilen son iletiler
-
İnanılır gibi değil ya, kim olduğuna dair hiçbir fikrinizin olmadığı bir insanın face'de yazdığı bir yoruma bakarak ne yaygara kopmuş burada, işte bundan bahsediyordum daha öncesinde de, evet duyumculara inanıp inanmamak herkesin kendi tasarrufunda ama 5 aydır gelen duyumlar yetmemiş gibi hala en ufak bir saçmalığa forumda seferberlik oluyor, gelin birşeyler yapalım diyince de kimseden ses çıkmıyor, çünkü burda kim olduğunu göstermeden takılabiliyor özgüven yoksunu insanlar böyle de zaman geçiriyorlar işte yazık, siz cumayi bekleyin bakalım 5-9 marta dikkat çeken resetat diye biride vardı hadi bakalım gorucez bütün duyumları, resmen insanın aklı ile dalga geçiyorlar sizde buna dünden razısınız
-
@kai-hitwatari geçen hafta buraya gelip te birşeyler yapmak için istekli arkadaşlarla beraber bir grup kuralım 10 kişi olsakta yeter önemli olan beraber somut adımlar atmak dediğimde yemedim laf girmediğim tartışma kalmadı, tek derdim sonuçların açıklanması için birşeyler yapmak istemektedi, ki o 10 kişi bakanı da cb yi de bir yerlerde yakalamaya çalışabilirdik, tartışma olmasın diye yorum yazmayı bırakmama rağmen hala bana laf atanlar var, istemediğim durumların içinde olmamak için cevap yazmıyorum ve yazmiyicam ama o gün bana bir kaç kişi destek olsaydı şimdiye etkili olucak bir grup kurmuştuk kendi içimizde ama neyse ben dersimi aldım bu saatten sonra kılımı kıpırdatmam size kolay gelsin bunu da söylemek istedim içimde kalmasın
-
@aday-memur aleykümselam hocam bizden de selamlar
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Kimse sallamaz gibi geliyor kalabalık gitmedikçe, en azından bi bağlantı bulup gitmedikçe
Hocam arkadaş gitmeye niyetlenmiş olumsuz düşünmenin kimseye faydası yok bakalım belki işe yarar bir bilgi edinir belli olmaz vazgeçirmeye çalışmanın bize bir faydası yok dediğim gibi kendisi niyetlenmiş gitmeye
-
@lucass beklediğim başka kurumlar hep var Allah'a şükür, sadece bu kadar sürede açıklanmaması ve açıklama da yapılmaması insan yerine konmadığımızı düşündürttü ve birşeyler yapmak istedim ama sen benim söylediklerimi unut kendi önyargıların ile yaşamaya devam et
-
@aliyar-bey taş sana olsa direk senin adına cevap veririm bana alıngan diyorsunuz alakasız bir şekilde lafı üzerinize alıp roman yazmışsınız, bende sizi ve verdiğiniz cevabı anlamadım, ben gerçek duyumdan bahsetmiyorum %99 luk yalancı kısımdan bahsediyorum, watsap olayını da öyle bir yere bağlamışsınız ki kanım dondu desem yeridir, abi buraya takılmaktan kafalar yanmış sizin bir Allah'ın kulu yazdıklarımı doğru bir şekilde anlayamamış zaten tamamen zaman kaybı burası foruma girip çıkanlar çok doğru yapıyor yazmak akıl karı değil çünkü karışınızda sadece anlamak istediğini anlayan bir grup var
-
@kai-hitwatari arkadaşım bir kaç sayfa önceki mesajları oku, ben hiç bir duyumcunun adını vererek belli bir kişiyi kastederek bir laf söylemedim, ama yarası olan duyumcu arkadaş gocundu çünkü foyasi ortaya çıktı, inanmak isteyen inanır inanmak istemeyen inanmaz da diyebilirdi ki gerçekten duyum alan biri öyle düşünür, kendini savunma ihtiyacı hissetti çünkü yalancı, kendisi itiraf etti tahminle karışık duyum diye böyle bir duyum şekli mi olur sizde hala sizi kandırmaya çalışan insanları savunun bravo
-
@lucass ne alaka anlamadım? Hakikaten ben buradaki insanları anlayamıyorum ya, hala aynı şeyi söylüyorum kimse etkinliğe katılmak zorunda değil, o mesajı niye yazdım çünkü bir arkadaş " sadece forumu okuyup geçenlere " laf atmıştı, bende öyle birşey yapmaya hakkı olmadığını söyledim hala da söylüyorum aynı şeyi, etkinliğe katılmak istemeyen insanlardan size ne siz katılmak isteyenlerle uğraşın, KİMSE MULAKAT AÇIKLANSIN DİYE UGRASMAK ZORUNDA DEĞİL, bu gerçek hala değişmedi, açığı mı yakalamış gibi kendini çok zeki zannederek kalkmış bunu cikarmissin derinliklerden ama bu söylediklerimle bugün yaptığım şey zerre ters düşmüyor, o zaman uğraşmak içimden gelmiyordu, şimdi birşeyler yapmak istiyorum SAKINCASI Mİ VAR ??
-
Eğer watsap grubu kurup birşeyler yapmak isteyen insanlar için böyle düşünüyorsanız ki ekseriyet böyle düşünüyor gördüğüm kadarıyla ben bu önyargının içinde grup falan kurmam bana mı kaldı mülakat sonucu deyip kenara çekilirim, zaten birşeyler yapmaya çalışmakla da hata ettim buyrun duyum oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz sağlıcakla kalın
-
@paretowilfredo kimseyi özellikle kastederek birşey demediğim halde alenen bana laf atıldı cevap vermek zorunda kaldım, tartışmaya girmekten memnun değilim bende kusura bakmayın
@black grubu yarın kurup linki atacağım