Kesin olmamakla birlikte
8.pro haziranda açıklandı
4 ay sonra
Ekimde iş başı yaptı
6 ay sonra
Eğitim yapıldı
Şimdi 9.pro tersten hesap edelim
Eylülde eğitim varsa 6 ay geriye gidelim
Mart ayında işe başlamalar olacaktır
Şimdi de Mart’tan 4 ay geriye gidelim
Aralık 2017 de bizim sonuçlar açıklandı
aday memur
@aday memur
büyümek istemiyorum baba...
Ben Senin yanında çocuk kalayım..
aday memur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Allahım sen en iyisini bilirsin..
Sen bu sonuçlar İçin uyuyamayanlara,burdan başka gidecek Yolu olmayanlara hayırlı haberler almayı nasip et.
Sen sabredenlerle berabersin dişini sıkıp sabredenlere nasip et..
Bekleyişimizin nedeni de elbet senin hayrındandır sonuçlarını da sen bize hayırlı kıl.
Ve allahım sen benden daha çok ihtiyacı olan varsa ona nasip et yarabbi..
Dermanı kalmamış ,Maddi durumu iyi olmayıp burdan haber bekleyen bu vatanın güzel evlatlarına nasip et..
Buradaki bekleyiş; refah durumu iyi ve puanları yüksek olan Kişiler İçin rutin bir bekleyiş olabilir
Ama kimileri için bir işkence oldu yarabbi.. sen bu sessiz çığlıklarımızı duyarsın, duymayanların da duymasına yardım et allahım..
artık benim nazarımda dua etmekten başka bir çare kalmadı dostlar etkinliklere katılmaktan sayfa takibinden hepimiz birer asosyal e dönüşmeye ve hayattan tat alamamaya başladık bu süreç sonunda kazansam bile kaybedenlerin nasıl üzüleceğini düşündükçe psikolojim hasar görmeye başladı. 4 ay Ümitler le hayallerle planlarla bekleyeceksin ve 4 ay sonra bir gece açıklanacak, işte o gece belkide kazanamayanların sabaha kadar gözüne uyku girmeyecek ve o evde ışık sabaha kadar sönmeyecek. Bu arada biz 4 değil 6 ay bile beklemeye layık bir toplumuz çünkü Sonuçlar açıklandığı andan itibaren geçen 4 ay kimsenin umrunda olmayacak, onlar sadece aldıkları sonuçların yaşattığı duygularla meşgul olup hayatlarına devam edecekler.. işte bana göre bu zaafınızı bilenler bu zaafınızdan çok iyi yararlanıyorlar hepsi bu. Ama yine de en başında söylediğim gibi en iyisini allah bilir... -
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
Eyy kös kös oturup korkusundan hiç bir etkinliğe katılmayan ve “iibf mağduru” rollerini kimseye kaptırmayan ASALAK tayfası!! İşte buyrun bu ilan sizin gibilere geldi!!! yani sizin hak ettiğiniz işte bu!!! Noldu şimdi ateş bastı dimi ilanı görünce ?? Sizin gibilere 20 bile Fazla aslında. Twitter da biz bir yerlerimizi yırtarkken kendini uyanık zanneden akılsızlıkta en önde bayrak Tutanlar size sesleniyorum!!! 100-150 kişi etkinliklerde sizin yükünüzü daha kadar sırtlayacak zannediyorsunuz? Buyrun size “bedavacılğın” sonucu. Bari şimdi aklınızı başınıza devşirin de Şu çaba gösteren kardeşlerinize Twitter da destek olun yoksa daha çok vururuz başımızı duvarlara.
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Haziran olacak denmesinin sebebi şimdiden atmosfer oluşturup piyasayı canlı tutmak
Haziran’da ilan gelmeyecek Eylül Ekim’e sarkacak ve Haziran a kadar emek vermiş olan kardeşlerim bu sefer Eylül e ne kaldı diyerek devam butonuna basacaklar o süre zarfında da çeşitli (sözde işe yaramayan güncel) kitaplar bastırılıp (en en en yeni!!) alışık olduğumuz sloganlarla kaymakam Adaylarının akıllarını çelecekler ve adamlar bu sayede daha şimdiden 8 ay boyunca milleti ilan beklentisinden koparmayıp fahiş fiyatlı kitap satışlarına devam edecekler. Mümkün mertebe Prim vermeyin arkadaşlar alternatiflere yönelin kanun okuyun not çıkarın. Hele hele yeni başlayan kardeşlerimizi kesinlikle uyarın ki bu bilinçli yanlış algı ve yönlendirmelere karşı daha dikkatli olup ona göre davransınlar. -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@idealistbiri bu süreçte tıpkı bu arkadaş gibi kötümser ve bilmiş tavırlara sahip çok insana rastlayacaksınız.
Aman diyim onların düştüğü çukura siz de düşmeyin.
Ben en kritik senede sürece başladım bu dostumuz gibi etrafta yaygara yapan insanlara aldırış etmeden çalıştım çabaladım ve iyi ki de böyle yapmışım ki 5 mülakat birden bekliyorum şu an.
Memur alımları konjonktür çerçevesinde devlet politikası olarak gerçekleşir, yeri gelir az yeri gelir çok olur. Ama her zaman illa ki “olur”.
Size tavsiyem; size hiç bir faydası olmayan bu cümlelere aldırış etmeyip sizin için en iyi olanı yapın ve “çalışın”. Sizi boş laflar kurtarmayacak.
Dost nasihati.. -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@idealistbiri dostum seni kırdıysam üzgünüm amacım kesinlikle bu değildi.
Ama unutmayın maliye de sizler için verilmiş kadro ihdası var. Üstüne sayfa adminlerinin belirttiği duyumlar neticesinde SGK denetmenlik içişleri uzmanlığı ve il planlama uzmanlığı var.. tabi bir de gelebilecek sürpriz ilanlar olabilir bunun yanında.
Yapacağınız mesleğin maaşını ve o düzen içerisinde kendinizi hayal ederek sıkın şu dişinizi. Ben henüz atanamadım ve babamdan aldığım harçlık her seferinde daha zor yutkunmama sebeb oluyor.
Ama biliyorum atanınca bunların hepsini unutucam,unutacağız.
Türkiye’de 24 yaş üstü işsiz olmak gerçekten zor. Maddiyatını geçtik hissettirdiği gelecek kaygısı ve yakınların baskısı(bakışları) zor.
Ama biliyorum atanınca bunların hepsi gördüğümüz bir rüya(kabus) olarak kalacak.
Bu yüzden hep uyanık kalıp çalışmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcı olsun. -
Vala kardeşim sonuç falan istemiyorum ayıptır ya. Sadece vmy kadar adam yerine konup ufak bir açıklama yapılmasını beklerdim. Adamlara tek bir tweete açıklama yapıldı biz ise tüm hiyerarşiyi etiketleyip oraya buraya saldırıyoruz yine insaf edip “önemsiz de olsa varlığımızı bize tekrar hatırlatacak bir açıklama”yapacak yetkili bulamıyoruz.
-
@paretowilfredo üstad Allah’ını seversen söyle biz neye inanalım ? 3.5 Aydan sonra sanki mülakat yeni bitmiş de işlemlere yeni başlanmış muhabbetleri yapıyoruz yemin ediyorum kafayı yicem.
-
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
@nairu24 neden olacak ; asıl ilan İçin seçimi bekliyorlar ağzımızın suları aksın da minnet duygumuz zirveyi yaşasın diye.
-
8.promosyonun sonuc acıklama sayfasına TC mi yazıyorum bazen allahım sen aklıma mukayyet ol
aday memur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar sınav yerine ulaşım konusunda önerisi olan var mı ?
Koru metroda insem kaç dk ya otobüsle geçerim oraya ve ve hangi giriş e gideceğiz 1 mi 2 mi? Kampüs epey büyük görünüyor.. -
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@ilanmılano kesinlikle hocam.
İlan sayfasında mail adresi yazılı arkadaşlar oraya bölüm mağduriyetini dile getiren kısa bir yazı yazarsanız eminim göze çarpacaktır.
Kamu yönetimi geçen sene vardı zaten bu sene çıkarmışlar -
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Bölümle alakalı mail atan kimse oldu mu ?
Ben yazdım ama cevap gelmedi maalesef
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Favcılar sahne sizin..
-
@simpeya guy en zor mülakatımdı hocam
-
Ben yoruldum hayaattt...
-
@şampiyon önceki senelerde mülakatlar çok uzun sürmedi diye biliyorum ya da yanlış hatırlıyor olabilirim