DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan ne alakası var acaba
100 alan Akdeniz'den çıkmış gördüyseniz -
Şahsen iki listede de ismim var ama aynı gün olduğunu bilmiyordum sınavların gerçekten üzgünüm
-
@modigliani-0 Dostum yanlışın var 100. Sakaryadan o kişi de benim zaten.
101. Mersin -
Çoğunda İngilizce yok boşa sınava girecek yada girmeyecek çok kişi var o listede adım gibi eminim
-
@karagergedan hocam puanı kast etmiş sanırım. Sakarya memleketim bu arada
-
@modigliani-0 Özür dilerim farklı noktadan anlamışım mesajını dediğin konuda haklısın listeye bakınca çok sayıda köklü üni görünce tuhaf hissettim kendimi
-
@Shadowmoon Sen uyarınca arkadaşın mesajını doğru anladım teşekkür ederim.
6 sene mi yedi Sakarya benim ikinci memleketim oldu resmen çok severim orayı güzel şehir gerçekten -
İngilizcenin zorluk seviyesi sonuclar icin belirleyici olacaktır.
-
Başvuruyu daha önce yapmıştım ilgöçden ,sonra kurumu arayıp başvuruyu iptal etmek için ne yapmam gerektiğini sordum onlarda not aldıklarını bunun yeterli olduğunu söylediler, liste açıklanınca baktım iki listedede ismim var, görüldüğü gibi her zaman kişiden kaynaklı olmayabiliyor
-
@muhasebeduayeni Hocam ben de bir hafta kadar önce aradım feragat etmek istediğimi söyledim .Bana , listeden kimseyi çıkartmayacakları yönünde karar aldıklarını söylediler.
-
@Bir-İki Hocam ben ilgöç başvurusu bitmeden önce görüşmüştüm hemen hemen bir ay önce o zaman tamam demişlerdi ama dediğiniz gibi sonrasında böyle bi karar çıktı demekki, sadece iki listedede ismi bulunanlara sanki direk o kişilerin suçu şeklinde bi algı olduğundan dolayı yazmak istemiştim
-
Arkadaşlar ingilizce sınavı hakkında bilgisi, tavsiyesi olan var mı ?
-
@fatos_
Listeye ben de ulaşamıyorum nasıl ulaşacağız -
@skrbrdr hocam arkadaşların dediği gibi linke basılı tutup indirdim o şekilde oldu benim
-
Arkadaşlar sınav yerine ulaşım konusunda önerisi olan var mı ?
Koru metroda insem kaç dk ya otobüsle geçerim oraya ve ve hangi giriş e gideceğiz 1 mi 2 mi? Kampüs epey büyük görünüyor.. -
Arkadaslar giriş belgesi giriş yaptığımızda yazdır diye çıkan kısım mı acaba ? Ekstra bir sınav giriş belgesi gibi bir şey yok çünkü
-
Sınav salonu baya uzak merkeze, ulaşım sabah nasıl sağlanacak bilmiyorum
-
Öğrendiklerimi tekrar paylaşayım.
İşbaşvuru kısmında bilgileri girdikten sonra ilk çıkan sayfadaki yazdır butonu üzerinden çıkan ekran giriş belgemiz olacakmış.
İki oturum halinde sınav gerçekleşecek.
5 dersten toplam 200 soru 40ar tane her ders için. Her dersin 60 genel toplamın 65 olması gerekecek.
Sabah 10daki ilk oturumda 3 ders öğleden sonraki oturumda 2 ders planlanıyormuş. Öğleden sonraki oturumlar İng ve Hukuk dedi görevli ama emin değil oda o yüzden kesin bu şekilde olacak diyemiyorum mesuliyet kabul değil şimdiden belirteyim.
Herkese bol şanslar şimdiden. -
@karagergedan 200 soru sayısı iyiymis.
-
O degil de sinav yerini nasil ayarlamislar oyle?Nerdeyse Polatli'da sinava girecez.