@Willsmithh bende yüksek puanlıyım hocam. Ama işsiz olduğum için maalesef seçici olamıyorum. Çakışmayan bütün sınavlara başvuruluyor ister istemez. Şuan da dhmi hariç süreci hızlı bitirmeye çalışan kurum görmedim
Shadowmoon
@Shadowmoon
Shadowmoon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Son idari hakimlik sınavında 300. sıralardaki adayın puanı, neti kaçtı acaba bilen var mı?
-
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Bugün elden başvurdum. Haftaya açıklanır dediler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@ankaragüçlü teşekkür ederim hocam bilgi için
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Ziraate ulaştım ve mülakat günümü değiştirdiler. 0312 584 2000 numarayı arayıp derdinizi anlatınca sizi yönlendiriyorlar.
-
RE: 2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
Benim de 75 doğru. Herhangi bir sıralama yok. Ayın 25'ine kadar sitedeki istenen belgeleri atmayı unutmayın arkadaşlar bu arada .
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@karagergedan hocam puanı kast etmiş sanırım. Sakarya memleketim bu arada
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@ahmtdmn mülakattan önce belge teslimi oldu hocam ysk'da. İçeriğini bilmiyorum ama ne belgesiydi
-
RE: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Başkent1910 giriş belgesinde benim resmim yok hocam
Shadowmoon tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Enteresan. Erken geldi sonuç:)
-
RE: EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
Kurumun çalışma şartları, iş yoğunluğu vb. hakkında bilgisi olan var mı? Bazı üst kurullarda turne benzeri şeyler oluyor. Bu kurumda var mıdır?
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Avexer yalan söylemez iyi bir insandır kendisi. Kesin dediyse doğrudur.
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
@Hayaller71 Ferhat Yıldız ve Alican dovletov vardı hocam. Bunlardan baktım dönüşümlü. Test için bunlari gayet yeterli buldum
-
@rain96 Konu anlatımını es geçmeyin derim hocam. Soru bankalarıyla parça parça öğrenirsiniz ve bazı yerlerin gözden kaçabileceğini düşünüyorum
-
@Hayaller71 hocam hatta şöyle söyleyeyim muhasebeden sadece rasyo ve redditus çözdüm. Ekstra lazım olursa monografi baktım. Konu oturunca aslında genelde aynı şeylerin sorulduğunu görmüşsünüzdür sizde.
-
@ege-mahmut Hocam jook adlı arkadaşın önerilerine katılıyorum kendisi ile aynı puanı aldım. Maliye mezunuyum ayrıca. Maliye de konu değil de soru üzerinde durulmasını tavsiye ediyorum. Çünkü son zamanlarda ÖSYM soruları biraz daha özgün hale geldi. Ne kadar farklı soru çözülürse o kadar iyidir diye düşünüyorum
-
@Hayaller71 hocam rasyo muhasebeyi kullandım ben. Tavsiye ederim kötü bir kitap değil
-
RE: 2019 ÖSYM Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@jook hocam yazmasan tamamen unutmuştum bu sınavı. 89 ile bende kalmışım mülakata.