@detrimental Ya da ben yanlış anladım herhalde bahsettiğiniz soru terörle mücadele sorusundan sonraki 2. soru o zaman değil mi?
rain96 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ADAY KONSOLOSLUK VE İHTİSAS MEMURLUĞU GİRİŞ SINAVI İLANI - 26.09.2019
-
RE: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@rassal Benim sayfam daha yeni dolmaya başlamıştı. 81, 82 ve 89 gördüm.
-
@modigliani-0 Zaten mesele “müfettişliği daha çok hak edip etmemek” değil, sınavda İngilizce barajı olduğu halde barajı geçecek kadar İngilizce bilmeyen yüksek puanlı insanların bizim gibi İngilizcesi iyi olan ama puanı çok da yüksek olmayan kişilerin haklarının yenmesidir.
-
@Willsmithh İşte benim de bahsettiğim şey tam olarak buydu. Bu hak yemek değil de nedir söyler misiniz? İngilizcesi 0 olan da başvuruyor, sınava girmeyecek olan da... Neyse ben bu konuda diyeceğimi daha önce zaten dedim. Aynı tartışmayı alevlendirmenin kimseye bir faydası yok. Sağlık olsun, kısmet değilmiş diyorum kendi adıma. Size ve gerçekten bilinçli olarak başvuru yapıp emek gösteren diğer herkese sınavda başarılar diliyorum. Herkes için hayırlısı olsun.
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Arkadaşlar merhaba, az önce başvuru yaptım ben de. Görevliye ne zaman açıklanır diye sordum haftaya dedi.
-
RE: Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@gpale Sağlık olsun, moralinizi bozmayın derim. En azından YDS puanınız var. Birçok ilanda avantajlısınız.
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Uluslararası ilişkiler 1 kişi İlana gitmeseler de olurmuş.
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
@silence Evet zor bir sınav için demiştim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
rain96 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@rain96 Yazılı sınavı geçenlerin açıklanmasıyla karıştırdım diyecektim.
-
@feuer O zaman mülakatı geçenlerin açıklanmasıyla karıştırdım ben çünkü liste 4 Ocak’ta açıklanmış. Bu çok daha iyi o zaman fazla beklemeyiz.
-
@feuer 2017’deki alımda 13 kişiyi mülakata çağırmışlar. Daha sonra mülakat sonuçları 35 gün sonra açıklanmış ve 8 kişi kazanmış. Bizim sayımız daha çok bu yüzden bir kıyaslama yaparsak uzun sürer gibi duruyor ama umarım bir an önce açıklanır.
-
@anonim Her üç listede de olan kaç kişi var bakmış mıydınız?
-
@geyşomildış En son 2017’de alım yaptılar. Bence de birilerini bulmak zor. Elimizden geleni yapacağız artık hakkımızda hayırlısı olsun.
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
Niye sadece işletme ve iktisat? Bölüm şartlı ilanlardan gına geldi.
-
@æon_flux En azından sınav sonuçlarını açıklasalar da beklentiden kurtulsak. Mülakat tarihini sonra da duyurabilirler. Nitekim Dışişleri öyle yapmıştı.
-
@écouter Bence bu sınava giren kişi sayısı MM ve KİM’e göre daha az olduğu için o kadar sürmemesi gerekir ama gidişat da maalesef onu gösteriyor.
-
@siyasalcowfest Keşke, belirsizlikten kurtulmuş olurduk ama açıklanmasına kısa bir süre kalsaydı bu duyuruyu yayınlamazlardı diye düşünüyorum. Daha bekleyeceğiz gibi