Puanları da yazsalarmış keşke
geyşomildış
@geyşomildış
geyşomildış tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
@teta yok ben sayfaya giremiyorum siz denediniz mi
-
RE: Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Ve bir haftasonu daha gelir dört ay oldu 190 tane kağıt okunamadı. O da tabi herkes girdiyse sınava 190 kişi
geyşomildış tarafından gönderilen son iletiler
-
@kameq1 hocam sonuçlar açıklansın kazanmışsanız öyle gönderirsiniz kurum illaki yedek liste belirler. O zman dilekçenizi verirsiniz ve yedek adayın da işlemleri başlar biran önce. Özel değilse dışişleri mi oldu hocam
-
Arkadaşlar ortam nasıl gelmeyen var mı bişeyler söyleseniZ
-
Evet arkadaşlar geçmiş olsun bugün girenlere. iyi kötü atlattılar darısı başımıza. tabiki neler sordular diye sormıycaz ama en azından ne kadar sürdü ing konuşma çok zorladılar mı söyleyebilirsiniz seviniriz.
-
@écouter niye ki hocam özel değilse başka bir yere mi atandınız
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Sınavı geçeni alırlar mülakata gerek yok
-
@anonim mülakat sonuçlarını ben de erken açıklayacaklarını düşünüyorum zaten kişi az süreç uzadı ama başarı listesine girmek işe başlamak değil maalesef güvenlik soruşturması kısmı vr. o yüzden yedek liste belirliyorlar ama işte vakit kaybetmeseler bir taraftan soruşturmayı yapsalar işe başlama süreci uzamasa. Kişi sayısı az 38 kişiyi soruşturmak zor olmasa gerek
-
38 kişi mülakata girecek 22 kişi alınacak acaba güvenlik soruşturmasını bu süreçte yaparlar mı zira baya Bi süre var mülakatlara kadar
-
@Laska 22 kişi iibf olduğunu nerden anladınız yazmıyo sanki başlıklarda
-
@Laska yani o grupta vet gıda olmayabilir bile 8 hukuk 8 iişletme 11 iktisat 11 uluslar gibi mesela. Hatta bence daha fazlası bile iibf sizin bölümünüz neydi
-
@geyşomildış zaten mülakata da 38 kişi girecek